11 Νοε 2009

Ξέρει τι του λείπει


Έζησε την ομάδα, εντόπισε τις αδυναμίες της και ξέρει καλύτερα από τον καθένα πού και σε ποια θέση χρειάζεται ενίσχυση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζίκο, έχει κατασταλάξει στον προσανατολισμό της ομάδας κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η άποψή του είναι ξεκάθαρη. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο!

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην παρούσα φάση δεν αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με τη διοίκηση πλέον να σκέφτεται και τρίτη μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, χθες προέκυψε ενδιαφέρον από τη Μονακό να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαλλική ομάδα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Σέρβο μέσο και ενδέχεται τον Ιανουάριο να τον κάνει δικό της. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Μονεγάσκοι θα «πατήσουν» πάνω στο συμβόλαιό του. Θα προσπαθήσουν δηλαδή να μιλήσουν μόνο με τον παίκτη που μένει ελεύθερος και όχι με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του δείχνει διάθεση να προσφέρει ένα συμβολικό ποσό στους Βέλγους, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτησή του.

Ξεκάθαρος απέναντι στον Πιλάβιο ο Σαλονίκης

Το θέμα της διαιτησίας «καίει» τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Σαλονίκης πήρε θέση. Σε συνάντηση που είχε χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο μέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε ισονομία στα παιχνίδια της ομάδας του ή σε αντίθετη περίπτωση, οι Τεροβίτσας και Φινοκαλιώτης να αντικατασταθούν από την ΚΕΔ.

«Εμείς θέλουμε το 50-50, ούτε ένα πόντο υπέρ μας, αλλά ούτε ένα πόντο σε βάρος μας. Υπάρχει κάτι πιο έντιμο απ' αυτό; Εγώ μπήκα στην ΠΑΕ και είμαι μέτοχος. Θέλω να προστατεύσω τα συμφέροντά μου. Δεν ζητάμε να μας ευνοήσουν, αλλά δεν θα ανεχθούμε και να μας αδικούν. Είναι απλά τα πράγματα. Οσοι δεν μπορούν να παίζουν 50-50, να πηγαίνουν σπίτια τους. Να τιμωρούνται όσοι μας αδικούν και το ίδιο θέλουμε εμείς αν μας ευνοήσουν σε κάποιο παιχνίδι. Κι αν δεν μπορούν να το ελέγξουν αυτό στην ΚΕΔ, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Ο Ολυμπιακός σάς έχει στηρίξει εσάς προσωπικά και θέλουμε ισονομία. Εχω άδικο; Ξέρουμε τι γίνεται. Δεν είμαστε χθεσινοί στον χώρο», είπε στον κ. Πιλάβιο, δείχνοντας ουσιαστικά ότι η συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES