6 Νοε 2009

Δώστα πρόεδρε!


Η περίπτωση του Γιοβάνοβιτς απασχολεί και θα απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν από χθες να χαμηλώσουν πολύ τους τόνους. Ο λόγος είναι πολύ απλός, ο Σέρβος είναι ακριβός. Μπορεί το καλοκαίρι να μένει ελεύθερος από την Σταντάρ όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι πρωταθλητές μπορούν να τον αποκτήσουν τσάμπα, αφού και το δικό του κασέ είναι πολύ υψηλό.

Δεν γίνεται όμως να υποχωρήσει ο Ολυμπιακός σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να δώσει τα λεφτά και να τον αποκτήσει. Γιατί εάν δεν ανοίγει το ταμείο για να πληρώσει ένα καλό συμβόλαιο, τότε πως θα το ανοίξει όταν θα πρέπει να πληρωθεί και κάποια ομάδα; Ο Γιοβάνοβιτς είναι ιδανική περίπτωση. Είναι ακριβώς ο παίκτης πού χρειάζεται η ομάδα στην αριστερή πλευρά.

Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, δεν είναι το χαφ που μπορεί να παίξει μόνο στη γραμμή, αλλά συχνά συγκλίνει προς τα μέσα όπως ακριβώς δηλαδή κάνει και ο Γκαλέτι. Ο Σέρβος επιπλέον έχει δείξει πως μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα, αφού ήδη βρίσκεται μέσα στο πνεύμα της ομάδας. Μέσα σε όλα αυτά θα κερδίσει και επικοινωνιακά ο Ολυμπιακός αφού πρόκειται για τον παίκτη που πήγε να πάρει ο Παναθηναϊκός πριν ενδιαφερθεί για τον Λέτο το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει φίλος του Ολυμπιακού που να μην «ψήνεται» από την περίπτωση του Γιοβάνοβιτς. Πολύ περισσότερο μάλιστα απ’ ότι «ψήνονταν» κανείς για την υπόθεση του νεαρού Βραζιλιάνου Φερναντίνιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν καλός παίκτης.

Ο Ολυμπιακός πάντως ασχολείται για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια με παίκτη της Σταντάρ. Ο πρώτος ήταν επίσης Σέρβος, ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Πήγε στην Σεβίλλη και «ανάγκασε» τον Ολυμπιακό να συνεχίσει να ασχολείται μαζί του για χρόνια. Μακάρι να μην συμβεί το ίδιο και τώρα. Γιατί είναι πιθανό και πάλι για μία μικρή διαφορά στα οικονομικό να δούμε τον Γιοβάνοβιτς στην Βαλένθια και να λέμε «κρίμα τι παίκτη χάσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES