6 Νοε 2009

ΠΑΣ Γιάννινα: Η προπόνηση έγινε χωρίς Κοντογουλίδη


ΠΑΣ Γιάννινα: Η προπόνηση έγινε χωρίς Κοντογουλίδη
Δεν συμμετείχε στην προπόνηση…
Ο Κοντογουλίδης υπέστη περιεστιακό οίδημα στο καλάμι. Στις προπονήσεις της ομάδας ο Γόγολος που έχασε την προσφυγή που είχε καταθέσει το καλοκαίρι.

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη, την Κυριακή το μεσημέρι.
Ο Γιώργος Παράσχος έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του με τα λάθη τους από το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Ανδράλας, που εξακολουθεί να κάνει θεραπεία, και ο Κοντογουλίδης που υπέστη περιεστιακό οίδημα στο καλάμι.
Όσο αφορά τη φετινή σεζόν με ένα νέο πρόσωπο, ξεκίνησε η προπόνηση του ΠΑΣ την Πέμπτη, αφού ο Σπύρος Γόγολος μετά από μια μακρά δικαστική διαμάχη με την ομάδα, έχασε στην δευτεροβάθμια επιτροπή την προσφυγή που είχε καταθέσει, και πλέον προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο 31χρονος αμυντικός είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Ηλιούπολης, το οποίο όμως έπαψε να είναι σε ισχύ μετά την απόφαση της επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES