6 Νοε 2009

"Πετάει" για το διπλό


Με πτήση τσάρτερ το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΟΚ ταξιδεύει στην Ρόδο για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και πίστη για καλό αποτέλεσμα.
Ο Μπάμπης Τεννές είδε με ικανοποίση στην προπόνηση της Παρασκευής όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά. Παρασκευαϊδης και Βενέτης ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.
Πρώτος στόχος του ΑΟΚ είναι να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να κυνηγήσει τη νίκη, ένα αποτέλεσμα που είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας. Επίσης, ύστερα από την νέα νίκη του Εθνικού Αστέρα που έφτασε τους 17 βαθμούς, η ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πιο μεγάλη, ώστε η κερκυραϊκή ομάδα να μην χάσει την απόσταση αναπνοής που έχει από την κορυφή.
 Ο Μπάμπης Τεννές θα ανακοινώσει το πρωί του Σαββάτου την αποστολή, ύστερα από το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν από τα ταξίδια. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει σίγουρα ο Σμαρτ που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Στην αντίπερα όχθη ο Διαγόρας του Παύλου Δερμιτζάκη χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς ενώ είναι δύο αγωνιστικές μακριά από την επιτυχία καθώς προέρχεται από μία ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό και μια ήττα στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Ρόδο.
Από τους δωδεκανήσιους θα απουσιάσουν οι Πουλόπουλος και Φράγκος, ενώ ο Ηλίας Σολάκης παρά το ότι ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση που τον άφησε εκτός προόνησης την Παρασκευή θα δώσει κανονικά το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES