19 Νοε 2009

ΠΑΟ: Θα «πρασινίσει» το Μουντιάλ!

Το πόσο ποιοτικό είναι το ρόστερ του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν αποδεικνύει το γεγονός ότι δέκα (!) από τους παίκτες του «τριφυλλιού» θα αγωνιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι έξι ποδοσφαιριστές από τους ένδεκα που ξεκίνησαν στο χθεσινό παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στην Ουκρανία ανήκουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και κατά τη διάρκεια του αγώνα μπήκε ο έβδομος από τους οχτώ συνολικά «πράσινους», οι οποίοι ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, ο Ότο Ρεχάγκελ τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στα άκρα της άμυνας τον Βύντρα (δεξιά) και τον Σπυρόπουλο (αριστερό). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής χρησιμοποίησε τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη, ενώ ο Σαλπιγγίδης έπαιξε στα πλάγια της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έριξε στη «μάχη» του Ντόνετσκ τον Τζιόλη και για περίπου είκοσι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο η «γαλανόλευκη» είχε επτά παίκτες του Παναθηναϊκού στη σύνθεσή της.

Μάλιστα, ο «Σάλπι» πέτυχε το γκολ που έστειλε την Ελλάδα στα τελικά του Μουντιάλ, όπου θα βρεθούν ο Σεϊταρίδης και ο Νίνης. Εκτός των Ελλήνων διεθνών, το «παρών» στη γιορτή του ποδοσφαίρου θα δώσει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τα χρώματα της Βραζιλίας. Ο μέσος του «τριφυλλιού» είναι ο αρχηγός της «σελεσάο» και αναμένεται να είναι βασικό στέλεχος της ομάδας του Κάρλος Ντούνγκα.

Περιμένει τους διεθνείς…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ακόμη και οι Έλληνες διεθνείς. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση, αφού ακολουθεί η δύσκολη συνέχεια των «πράσινων» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο, καθώς σήμερα οι διεθνείς θα κάνουν αποθεραπεία. Όσον αφορά τον Σιμάο, ο μέσος από τη Μοζαμβίκη πήγε χθες στην Παιανία και προπονήθηκε μόνος του, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος όταν τον χρειαστεί ο Χενκ Τεν Κάτε.

Από την πλευρά τους, ο Μαρίνος και ο Σεϊταρίδης ακολούθησαν το πρόγραμμά τους, ενώ ο Ζιλμπέρτο δεν πρόλαβε να κάνει αποθεραπεία. Η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» έχει οριστεί στις 17:00.

Δεν έχει μάνατζερ ο Βύντρα

Ενοχλημένος από τα συνεχή δημοσιεύματα που φιλοξενούν διάφορους ανθρώπους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι μάνατζέρ του, εμφανίζεται ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός απορεί με τις δηλώσεις του Μίκαελ Φέρστερ και του Ματίγια Τσόρκοβιτς, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά τους – ο καθένας ξεχωριστά - συνεργάζονται μαζί του. Αν συνεχιστεί αυτό, τότε ο Βύντρα θα προβεί σε επίσημη δήλωση, με την οποία θα διευκρινίζει ότι δεν έχει ατζέντη!

* Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θα πάρουν 20-30 προσκλήσεις και θα φιλοξενηθούν σε σουίτα του γηπέδου. Σε ό,τι αφορά το ματς με τη Γαλατά στις 3 Δεκεμβρίου, το «τριφύλλι» δικαιούται 100 προσκλήσεις, όσες πήραν και οι Τούρκοι για τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES