19 Νοε 2009

Χειρουργήθηκε ο Λεντέσμα

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος θα μείνει εκτός δράσης ως τις αρχές του νέου έτους. Μέχρι χθες ο «λύκος» έτρεφε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποφύγει την επέμβαση, συνεχίζοντας τη συντηρητή αγωγή που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκτίμησε ότι θα ήταν καλύτερο να μην ρισκάρει ο 31 ετών παίκτης και σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Την ίδια ώρα, ο Ντουντού παραμένει αμφίβολος για το σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, λόγω ενός αιματώματος στο μηρό. Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα της Τρίτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) με την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Στη διάθεση του Ζίκο βρίσκεται από χθες ο Λεονάρντο, αφού χθες ο 24χρονος μπακ-χαφ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του, ο Φετφατζίδης ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά υπολογίζεται από τον προπονητή του. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Γκαλέτι, Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ και Τοροσίδη, ενώ θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς. Οι μεγαλύτερες ανησυχίες υπάρχουν για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός 18αδας της Εθνικής στο ματς με την Ουκρανία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

«Έχουμε τρία κρίσιμα ματς...»

Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και όχι τον σχεδιασμό της ομάδας για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κοιτούν όλοι στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Οι Πειραιώτες τονίζουν πως προέχει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ακολούθως το ματς της Τρίτης στην έδρα της Άλκμααρ και εν συνεχεία το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (29/11) με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη». Οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν στόχους που έχουν ξεχωρίσει και παίκτες που έχουν προταθεί, αλλά δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε κάτι περισσότερο από αυτό μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Προτάθηκαν ξανά!

Όλο αυτό το διάστημα στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν προτάσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του Κεϊρίσον και του Νταβίντ Σουάζο, οι οποίοι είχαν προταθεί και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πρώτος αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, η οποία τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Μπενφίκα και εκεί μετρά μόλις πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ως δανεικός στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει δικαίωμα να παίξει μόνο στο Champions League (σ.σ.: η Μπενφίκα παίζει στο Europa League).

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Νταβίντ Σουάζο, ο οποίος είναι ο τέταρτος φορ στην Ίντερ πίσω από τον Ετό, τον Μιλίτο και τον Μπαλοτέλι, έχοντας παίξει μέχρι τώρα μόλις σε ένα παιχνίδι. Ο στράικερ από την Ονδούρα διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους Πειραιώτες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (σ.σ.: έπαιξε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES