13 Νοε 2009

Ζίκο: «Καλύτεροι και πιο δυνατοί»!

Αισιόδοξος πως με την επιστροφή των τραυματιών ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει περισσότερο και θα καταφέρει να πετύχει του στόχους που έχει θέσει για τη φετινή περίοδο εμφανίστηκε ο Ζίκο, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της UEFA.

«Η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο. Το επόμενο διάστημα θα επιστρέψουν και οι παίκτες που λείπουν από τραυματισμούς και η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε τους στόχους μας και μπορούμε να το κάνουμε. Οι στόχοι μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, που συνέχισε αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: «Στο ματς με τη Σταντάρ έπρεπε να κερδίσουμε έστω και αν είχαμε απουσίες. Θα βελτιωθούμε και στόχος μας είναι η νίκη επί της Άλκμααρ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αισιοδοξεί πως το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» θα αποτελέσει επισφράγιση της συμμετοχής των «ερυθρόλευκων» στην επόμενη φάση: «Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους μας. Πριν από την Άρσεναλ προέχει το παιχνίδι με την Άλκμααρ».

Από τη μεριά του ο Αντώνης Νικοπολίδης εστίασε στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι: «Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στα ντέρμπι. Θα είναι λάθος και των δύο ομάδων (σ.σ. και Παναθηναϊκό) αν σταθούν στα δύο μεταξύ τους ματς. Αν μείνουμε σε αυτά, κανείς δεν θα κάνει κάτι. Άλλωστε, οι βαθμοί που έχουμε χάσει τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός είναι από θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες. Πρέπει να βλέπουμε συνολικά το πρωτάθλημα. Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Εξελίξεις με την έλευση Κόκκαλη

Με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στην Ελλάδα (σ.σ. σήμερα) θα δρομολογηθούν οι πρώτες εξελίξεις στα μεταγραφικά. Στον Πειραιά θα αρχίσουν οι συζητήσεις σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου τις επόμενες εβδομάδες να κινηθούν με σαφή προσανατολισμό στο «παζάρι». Βέβαια, όλα αυτά θα γίνουν μετά τη συνάντηση του προέδρου με τον Ζίκο.

Μέχρι στιγμής ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί απαραίτητες δύο μεταγραφές. Ενός φορ και ενός μέσου. Τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του είναι των Μπραντάο και Ντιέγο Σόουζα. Ο πρώτος είναι πιο προσιτός (σ.σ. όχι ο γνωστός Μαρσέιγ, αλλά της Βάσκο), σε αντίθεση με τον χαφ της Παλμέιρας που σίγουρα θα απαιτηθεί μεγάλο ποσό για την πώλησή του αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές με την ομάδα της Βραζιλίας.

* Την πολύτιμη συμπαράσταση των οπαδών του στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ θα έχει ο Ολυμπιακός. Η UEFA αποφάσισε να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» (ύψους 60.000 ευρώ) για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Ετσι οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν με γεμάτες κερκίδες τους «κανονιέρηδες», στο ματς που θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μαζί με το πρόστιμο, η UEFA αποφάσισε να αυξήσει της επιτήρησή της από τα δύο στα τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES