13 Νοε 2009

Μαχλάς: «Γεμίστε το ξανά!»

Να γεμίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο στον αυριανό (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ουκρανία ζήτησε ο Νίκος Μαχλάς από τους Έλληνες φίλαθλους, όπως δήλωσε στη «SportDay». Ο παλαίμαχος επιθετικός είχε σφραγίσει τη μία και μοναδική πρόκριση της «γαλανόλευκης» σε Παγκόσμιο Κύπελλο (1994), έχοντας πετύχει το γκολ κόντρα στη Ρωσία στο ΟΑΚΑ.

«Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι και το Σάββατο (σ.σ.: αύριο)! Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο. Το θυμάμαι σαν τώρα. Ήταν τόσο έντονη η παρουσία του κόσμου εκείνο το βράδυ στο ματς με τη Ρωσία που ήταν σαν να έπαιζαν και οι φίλαθλοι. Ήταν φοβερή η ώθηση. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα, αλλά βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια ματς», δήλωσε ο νυν τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό μέρος: «Είναι καλή ομάδα η Ουκρανία. Την έχω παρακολουθήσει. Μάλιστα, βρίσκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό, κάτι που έδειξε και στο φινάλε των προκριματικών του Μουντιάλ. Ωστόσο, αν η ομάδα μας παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της θα περάσει. Πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, διότι διαθέτει πολύς καλούς ποδοσφαιριστές και έχει τα φόντα να προκριθεί».

Ο Μαχλάς τόνισε πως: «Ακόμα και το 0-0 στο πρώτο ματ θα είναι καλό αποτέλεσμα. Με τίποτα δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ».

Ερωτηθείς για το ποιος θα παίξει αυτή τη φορά τον ρόλο του… Μαχλά, απάντησε: «Οι συμπάθειές μου στην Εθνική είναι ο Γκέκας, ο Σαμαράς και ο Χαριστέας. Νομίζω, όμως, ότι σε αυτό τον ρόλο έχει προβάδισμα ο Γκέκας, που ήταν σε φοβερή κατάσταση στα προηγούμενα ματς με Λετονία, Λουξεμβούργο και είναι ένας επιθετικός που πολύ δύσκολα αντιμετωπίζεται από τις αντίπαλες άμυνες. Συνεπώς, για το νικητήριο γκολ πιστεύω ότι το πρώτο λόγο έχει ο Γκέκας».

* Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρεθούν αύριο οι σκάουτερ από Βαλένθια, Αϊντχόφεν, Γιουβέντους, Μαρσέιγ, Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπέρμινγχαμ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία.

* «Κατάμεστο ΟΑΚΑ το Σάββατο με δωδέκατο παίκτη όλους μας», αναφέρει η ανακοίνωση του «Γαλανόλευκου Φάρου». (http://www.galanolefkosfaros.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=1)

* Διάθεση απλών εισιτηρίων του αγώνα μπαράζ Ελλάδα-Ουκρανία.

* Αγορά των εισιτηρίων του αγώνα μπαράζ Ελλάδα-Ουκρανία μέσω του διαδικτύου.

* Δωρεάν εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES