13 Νοε 2009

Θανόπουλος: «Χτυπούν την ΑΕΚ!»

Το κακό της ΑΕΚ θέλουν εκείνοι που έφεραν στην επιφάνεια το e-mail που είχε στείλει στους μετόχους (στις 9 Ιουλίου), όπως δήλωσε ο Νίκος Θανόπουλος στη «SportDay». «Είναι ξεδιάντροπο και δεν έχει κανένα νόημα. Προσπαθούν να χτυπήσουν εμένα, αλλά χτυπούν την ΑΕΚ», τόνισε ο πρόεδρος της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Θανόπουλος στη «SportDay»:

«Είναι κρίμα αυτός ο κατήφορος. Είναι ξεδιάντροπο και δεν έχει κανένα νόημα. Προσπαθούν να χτυπήσουν εμένα και ξέρω ποιοι είναι αυτοί που το προσπαθούν, αλλά χτυπούν την ΑΕΚ! Δεν ενδιαφέρονται για το καλό της ΑΕΚ και το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν κριτική από τα γραφεία τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εκείνη την εποχή όλοι ήμασταν αισιόδοξοι. Δεν λέω κάτι φοβερό στο e-mail. Το φοβερό, αν θέλετε, είναι ότι από εκείνη τη στιγμή κανείς δεν βάζει χρήματα στην ΑΕΚ. Πώς επομένως να μην έχουμε οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση;».

Κινδυνεύει με… έξωση!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να μην έχει… έδρα (!) τη νέα χρόνια, αφού η διοίκηση του ΟΑΚΑ έστειλε εξώδικό στην ΠΑΕ και απειλεί να την πετάξει έξω από το γήπεδο, αν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές της.

«Για όλους τους παραπάνω οφειλέτες αποφασίστηκε όπως αποσταλεί εξώδικο για την τακτοποίηση των οφειλών τους με ορισμένη προθεσμία προκειμένου να μην τους απαγορευτεί η χρήση των χώρων του ΟΑΚΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Κέντρου.

Οι μέτοχοι (-αμέτοχοι) περισσότερους από τέσσερις μήνες δεν βάζουν χρήματα στην «Ένωση» και η κατάσταση μοιάζει τραγική, την ώρα που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και όλοι περιμένουν τον Χαράλαμπο Κοζώνη να ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Αισιόδοξοι για το deal

Αισιόδοξη πως την Τρίτη (το αργότερο) θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της υπογραφής του προσυμφώνου εμφανίζεται η πλευρά του Χαράλαμπου Κοζώνη. Αυτή τη στιγμή τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών (ΠΑΕ ΑΕΚ και Κοζώνη) καταρτίζουν το προσύμφωνο, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα ή την Τρίτη, όποτε και θα πέσουν οι υπογραφές.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία και ελπίζουν ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση, με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να δίνει μία προκαταβολή (χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμη το ποσό). Το συγκεκριμένο ζήτημα θα συζητήσουν οι κ.κ. Νοτιάς και Κοζώνης, οι οποίοι χρειάζεται να συμφωνήσουν για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της «Ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θεωρούν ότι συντρέχει κάποιος λόγος, ώστε να κάνει πίσω ο κ. 65χρονος επιχειρηματίας και θα καταβάλει μία προκαταβολή μετά την υπογραφή του προσυμφώνου, ύστερα από την κακή συνεννόηση των μετόχων στο θέμα της εγγυητικής επιστολής (των 5 εκατ. ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES