13 Νοε 2009

«Καμία κουβέντα για Τζιόλη- Κλέιτον»!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι ο Κώστας Αντωνίου πρότεινε στην Εσπανιόλ τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Σίλβα Κλέιτον προέβη ο Ραμόν Πλάνες. Σε συνέντευξή του στην «SportDay», ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών παραδέχτηκε ότι μίλησε με τον football manager του Παναθηναϊκού για οργανωτικά ζητήματα και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά στη σχετική ερώτηση για τους δύο μέσους του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι ουδέποτε έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων.

«Όντως έγινε συνάντηση με τον κ. Αντωνίου πριν το παιχνίδι με τη Χετάφε».

Και τι περιλάμβανε η ατζέντα της συνάντησης; Για ποια θέματα συζητήσατε;

«Ο Παναθηναϊκός θέλει μια συνεργασία μαζί μας σε διάφορα θέματα και εμείς είμαστε ανοιχτοί σε αυτό. Να έχουμε μια ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια φιλολογική συζήτηση για το ποδόσφαιρο και μιλήσαμε για οργανωτικά θέματα και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών».

Ειπώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός σας πρότεινε τον Τζιόλη και τον Κλέιτον…

«Όχι, δεν ειπώθηκε τίποτα για τα ονόματα που μου λέτε. Και εξάλλου εμείς δεν ψαχνόμαστε για μεταγραφές. Το μόνο που ειπώθηκε για τα μεταγραφικά είναι να έχουμε μια συνεργασία όσον αφορά το σκάουτινγκ παικτών και σε αυτό είμαστε θετικοί».

Ετοιμοπόλεμος ο Λέτο

Στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε τέθηκε την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν Λέτο. Όπως αναμενόταν, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, αφού οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε προχθές στο γόνατο άρχισαν να υποχωρούν.

Οι μοναδικοί που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους (εκτός των διεθνών φυσικά) ήταν οι Μαρίνος και Σεϊταρίδης, οι οποίοι αρκέστηκαν σε ατομικό. Να σημειωθεί ότι στην προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φέτσης και Κουσίδης, αλλά και ο υπό δοκιμή Κορεάτης ποδοσφαιριστής, Κονγκ.

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι της προετοιμασίας, ο τεχνικός των «πρασίνων» τέσταρε τους ποδοσφαιριστές του στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων. Στη συνέχεια, επιδόθηκαν σε οικογενειακό διπλό, κατά τη διάρκεια του οποίου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα. Ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Τεν Κάτε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (22/11) δεν μπορούν να βγουν από τόσο νωρίς, εξαιτίας των πολλών απουσιών από την Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES