12 Νοε 2009

ΕΠΣ Κέρκυρας: Πρωτάθλημα Μικτών

Χορταστικό θέαμα στα παιχνίδια των ομάδων Νέων και Παίδων ΕΠΣ Κέρκυρας – ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.
Στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος των μικτών ομάδων των Ενώσεων, οι Νέοι της ΕΠΣΚ επικράτησαν με 4-3 ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν με 3-2 δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις.
ΝΕΟΙ
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 4-3
Συναρπαστικό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες, που στο α΄ μέρος έπαιξαν κάτω από συνεχή βροχή, με την Κέρκυρα να είναι η τελική νικήτρια με 4-3.
Στο 29΄ σε σέντρα του Πατηνιώτη ο Μεσημέρης εξ επαφής έκανε το πλασέ στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 40΄ ο Ρωμαντζάς άνοιξε το σκορ. Δεύτερο γκολ για την ομάδα μας στο 47΄ με τον Κουρή, ενώ στο  50΄ με κεφαλιά ο Ζαφείρης μείωσε σε2-1. Ο Κουρής στο 61΄ έκανε το 3-1, στο 69΄ ο Ράλλης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ο ίδιος στο 77΄ πέτυχε τέταρτο τέρμα για την ΕΠΣΚ. Μείωσε ο Ρούσης στο 82΄ και 85΄ με δυο συνεχόμενα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Καλή η διαιτησία των Μήτσιου, Μπαλατσούκα, Τίκα από τα Γιάννενα.
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Γκίνης, Κονόμης, Αρμένης (67΄ Σταύρος), Κουλούρης Β., Μεσημέρης, Κουρής, Καρακίζης, Ράλλης, Ρωμαντζάς, Πατηνιώτης (60΄ Μαρτίνος), Κροκίδης (65΄ Ελλούλ).
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Ζάχος (48΄ Παπαγεωργίου), Ζέρης, Σχίζας (72΄ Σιδέρης), Μπούκαρης, Βάσος, Μάρκος, Ιορδανίδης, Ζουριδάκης, Βασιλειάδης, Ζαφείρης, Μόκος (65΄ Ρούσης).
ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ

ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2-3
Άδικο είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας, αφού με βάση την εικόνα του παιγνιδιού, δικαιούταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας ενώ έχασε το ματς στις καθυστερήσεις.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19΄ όταν ο Κολιός βρήκε τον Καλύβα και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 39΄ ο Γαρδικιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μουζακίτης  ψύχραιμος με πλασέ ισοφάρισε. Άτυχη η ομάδα μας στο 42΄ όταν πολύ ωραίο σουτ του Γαρδικιώτη βρήκε το αντίπαλο οριζόντιο δοκάρι. Στο 64΄ ο Κουλούρης Ν. εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έκανε το 2-1. Όμως μόλις ένα λεπτό χάρηκαν οι παίκτες μας αφού στο επόμενο, αδράνησε όλη η άμυνα και ο Κολιός με πλασέ ισοφάρισε. Στο 76΄  εξ επαφής ο Νίκας έπιασε την κεφαλιά, όλοι πανηγύρισαν για γκολ αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις σε κόρνερ από δεξιά του Γεωργάκη ο Κ. Καλύβας έκανε το 2-3.
Καλή η διαιτησία των Μπαλατσούκα, Μήτσιου, Τίκα από τα Γιάννενα.
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Σουμελίδης, Κάντας, Κούδας (60΄ λ.τ. Βλάσσης Α.), Νίκας, Μουζακίτης, Σγούρος, Κουλούρης Ν., Δελλής (46΄ Δουκάκης), Γαρδικιώτης, Σουλάνης (70΄ Μπάνος), Γεωργακόπουλος.
ΕΣΠ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Καλύβας Σ., Παλμάς, Νικολάου, Σιόρας (20΄ Πασκοδήμας), Παναγιώτου Α., Κολιός Γ., Μουζάκης, Καλύβας Χ., Γεωργάκης, Πετρόπουλος (55΄ Τσιμής).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Στα άλλα παιχνίδια του 6ου ομίλου για το πρωτάθλημα  Προεπιλογής Εθνικών ομάδων:
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ – ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 3-2
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ – ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 1-1
Ρεπό είχαν οι ομάδες της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

2η αγωνιστική 2.12.
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ
Ρεπό: ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES