12 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Προχωρά του Αντριάνο

Σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Αντριάνο, Ζιλμάρ Ρινάλντι, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και την επίθεση της ομάδας έχει κριθεί επιβεβλημένη από τον Ζίκο και ο φορ της Φλαμένγκο φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο εκπρόσωπος του «αυτοκράτορα» φέρεται να ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως ο πελάτης του δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακομίσει στην Ελλάδα και θεωρεί πως μπορεί να διεκδικήσει θέση στην εθνική Βραζιλίας εν όψει Μουντιάλ και μέσω του Ολυμπιακού.

Ο πρώην σούπερ σταρ της Ίντερ δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και δεύτερος επιθετικός. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος άσος είναι ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση, αλλά εκτιμάται πως μπορεί να μειωθεί η τιμή του είτε με δανεισμό είτε με συνιδιοκτησία με την εταιρία μάνατζερ που κατέχει τα δικαιώματά του. Για την ίδια θέση, αυτή του περιφερειακού επιθετικού (που θα μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ) υπάρχει πάντα στα υπόψη ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος, ωστόσο, θα πρέπει κοντά στις γιορτές να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει 3-4 εβδομάδες μακριά από τα γήπεδα. Αντίθετα, στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ασχολούνται με τον Λούα Λούα.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά θα δρομολογηθούν με την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από τις ΗΠΑ (πιθανότατα την Παρασκευή). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον Ζίκο και τους συνεργάτες του για να αποφασιστεί ποιες κινήσεις θα γίνουν. Στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο παίκτες, ένας δημιουργικός μεσοεπιθετικός που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στα άκρα κι ένας επιθετικός.

Αργεί ο Ντιόγο

Ενοχλήσεις εξακολουθεί να έχει ο Ντιόγο από τον τραυματισμό του (ρωγμή στο σκαφοειδές) και εκτός απροόπτου δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό στα κρίσιμα παιχνίδια με Άλκμααρ για το Champions League και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Δεδομένη είναι η απουσία του Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος μετέβη στην Αγγλία για εξετάσεις και δύσκολα θα επιστρέψει πριν μπει το νέος έτος, συνεπώς ο Κώστας Μήτρογλου θα παραμείνει η μοναδική επιθετική λύση μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα, ενδεχομένως και τις αρχές του επόμενου.

Στομεταξύ, αισιοδοξία για την παρουσία του Λεονάρντο και του Γκαλέτι στο ματς της Ολλανδίας στις 24 Νοεμβρίου κόντρα στην Άλκμααρ υπάρχει στις τάξεις των «ερυθρολεύκων». Τόσο ο Όσκαρ, όσο και ο Ζαϊρί θα είναι πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ελπίδες υπάρχουν και για τον Τοροσίδη. Αντιθέτως ο Λεντέσμα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Αισιοδοξία για πρόστιμο

Σήμερα εκδικάζεται από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA η υπόθεση των επεισοδίων στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης. Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» αισιοδοξούν πως η τιμωρία που θα επιβληθεί στο σύλλογο θα είναι ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και δεν θα υποχρεωθούν να δώσουν χωρίς κόσμο το παιχνίδι με την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES