12 Νοε 2009

ΠΑΟ: Μεταγραφικά ζητήματα εν όψει

Στην Ισπανία βρίσκονται μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού και οι φήμες για μεταγραφικές κινήσεις «οργιάζουν», ασχέτως αν από την ομάδα διαψεύδεται κάτι τέτοιο. Την συνάντηση με ιθύνοντες της Εσπανιόλ, θα διαδεχθεί νέα, αυτή τη φορά με ανθρώπους της Ράσινγκ Σανταντέρ. «Παράθυρο επιστροφής» στην Αγγλία αφήνει ο Σισέ. Προσπάθεια αποδέσμευσης όσων δεν υπολογίζονται. Άγνωστο το μέλλον για Σαλπιγγίδη-Βύντρα.

Συνάντηση με Εσπανιόλ για ζητήματα…;

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της «SportDay» που αποκάλυπτε το μυστικό ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Ισπανία. Τελικώς, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Εσπανιόλ, Ραμόν Πλάνες. Αν και ο τελευταίος το αρνείται, οι ισπανικές πηγές επαληθεύουν το ραντεβού και εδώ τίθεται το ερώτημα: προς τι τέτοια μυστικότητα; Από το «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι η συνάντηση έγινε για «οργανωτικά θέματα και για ζητήματα των ακαδημιών και δεν υπήρξε καμία κουβέντα για μεταγραφές. Είναι στο πλαίσιο των συναντήσεων που γίνονται με ομάδες του εξωτερικού από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες».

Να σημειώσουμε ότι στη συνέχεια, οι Αντωνίου και Βουτσαράς είδαν το παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Χετάφε (για το Κύπελλο) που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τους Μαδριλένους να προκρίνονται χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Πιθανότατα σήμερα να υπάρξει συνάντηση αυτή τη φορά με εκπροσώπους της Ράισινγκ Σανταντέρ στην οποία αγωνίζεται και ο Νασίφ Μόρις ως δανεικός.

Ανοιχτά τα θέματα Σαλπιγγίδη-Βύντρα

Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει κάνει ο Κώστας Αντωνίου για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» όμως, θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο την απάντηση του «Σάλπι» καθώς σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική, θα πρέπει να κινηθεί και για έναν περιφερειακό επιθετικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο μυαλό του Λουκά Βύντρα «στριφογυρίζει» το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού. Ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με αρκετούς μάνατζερ που έχουν καλές σχέσεις με τη Γερμανία και δεν αποκλείεται τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να υπάρξουν εξελίξεις και με το θέμα αυτό.

Οι παίκτες όμως τους οποίους «καίγεται» να πουλήσει ο Παναθηναϊκός είναι αυτοί που δεν υπολογίζονται από τον Χενκ Τεν Κάτε. Κλέιτον, Μάντζιος και Τζιόλης ως γνωστόν δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού και ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι μάνατζερ τους να φέρουν προτάσεις στον σύλλογο. Μάλιστα, επειδή δεν είναι εύκολο να βρεθεί καλή ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι «πράσινοι» μοιάζουν θετικοί να δεχθούν και την προοπτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Με κόσμο απέναντι στην Ντιναμό

Οι πολύ καλοί χειρισμοί των υπευθύνων του Παναθηναϊκού (και κυρίως των Βεκρή, Πέτσου) απέδωσαν καρπούς και ο κόσμος θα μπορεί να δώσει κανονικά το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και να υποστηρίξει την ομάδαστο ματς με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Αν και ο κίνδυνος της τιμωρίας της έδρας ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλος λόγω της επιβαρυντικής έκθεσης του παρατηρητή της UEFA στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τελικά οι «πράσινοι» θα τη γλυτώσουν μόνο με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Αν και πλέον η υπόθεση-πρόκριση φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα βρεθούν κοντά (στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων) στην αγαπημένη τους ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES