3 Οκτ 2009

Με Σισέ και… Γιούρκα!

Η συνέχεια του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα είναι το ζητούμενο στον Παναθηναϊκό εν όψει της αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας απέναντι στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1). Ο Χενκ Τεν Κάτε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τέσσερις παίκτες περισσότερους σε σχέση με το παιχνίδι στο Βουκουρέστι απέναντι στη Ντιναμό για το Europa League.

Χθες μπήκαν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης με την ομάδα οι Στέργος Μαρίνος και Νίκος Σπυρόπουλος, με τον δεύτερο να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Σεντρίκ Καντέ, ενώ διαθέσιμοι είναι οι Τζιμπρίλ Σισέ και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στη βασική ενδεκάδα παίζοντας δίπλα σε Λέτο και Σαλπιγγίδη, πράγμα που σημαίνει πως ένας εκ των Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη θα έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσες. Ο Γάλλος φορ έχασε χθες τον πατέρα του σε ηλικία 60 ετών, αλλά θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα μεταβεί μετά το ματς με τη Λάρισα στην πατρίδα του. Ο Σεϊταρίδης πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για πρώτη φορά και ενδέχεται-ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα-να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις και ο Σωτήρης Νίνης έπειτα από την εξαιρετική εμφάνισή του την Πέμπτη. «Είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει έτσι ο Νίνης, θα βρεθεί σίγουρα θέση γι' αυτόν στο αρχικό σχήμα. Κάποιος από εσάς κινδυνεύει», είπε ο Χενκ Τεν Κάτε μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Ολλανδός προπονητής έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Το ματς με την Ντιναμό τελείωσε. Τώρα σκεφτόμαστε τη Λάρισα και πάμε να πετύχουμε την έκτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Προβληματισμός για την κλήση Σπυρόπουλου και Γιούρκα

Δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την κλήση του Νίκου Σπυρόπουλου και του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην Εθνική ομάδα. Ο πρώτος προέρχεται από θλάση και ο δεύτερος δεν είναι 100% έτοιμος, με συνέπεια οι «πράσινοι» να ανησυχούν μήπως υποστούν κάποιον τραυματισμό αν αγωνιστούν και στα δύο προσεχή ματς απέναντι σε Λετονία και Λουξεμβούργο.

* Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις στην ταχυδύναμη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους "πράσινους" να δουλεύουν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας.
Ατομικά προπονήθηκε ο Δάρλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES