3 Οκτ 2009

«Πάμε, όπως στα ντέρμπι»!

«Πάμε, όπως στα ντέρμπι»!, είναι το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ζίκο, σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ποντάρει πολλά στο πάθος, δεδομένης της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και της έλλειψης καλής φυσικής κατάστασης. Για τα δύο τελευταία, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δώσει ανάσες σε ορισμένους «ερυθρόλευκους».

Στα «θέλω» του Ζίκο είναι να γίνει η ομάδα πιο δημιουργική. Για να το πετύχει θα χρησιμοποιήσει δύο καθαρόαιμους επιθετικούς. Τόσο τον Κώστα Μήτρογλου, όσο και τον Ντιόγο. Ο Έλληνας επιθετικός θα αναλάβει το ρόλο του φουνταριστού, ενώ ο Βραζιλιάνος αυτόν του δεύτερου κυνηγού.

Στο μεταξύ μια θέση στο βασικό σχήμα θα πάρει και ο σχεδόν… ξεχασμένος από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία Όσκαρ, στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, όπως και ο Ιεροκλής Στολτίδης στα χαφ. Τα πρώτα του λεπτά στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνα της άτυπης πρεμιέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε εγχώριο επίπεδο με την ομάδα της Λάρισας διεκδικεί ο Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος δείχνει να έχει αποθεραπευθεί πλήρως από την θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Η πιθανή ενδεκάδα των Πειραιωτών: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Ζαϊρί, Οσκαρ, Ντιόγο και Μήτρογλου. Αντίθετα μια θέση στον πάγκο θα πάρουν οι εξής παίκτες: Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος. Δύο από αυτούς θα μείνουν εκτός δεκαοκτάδας.

Εξάλλου, τη συμπαράσταση περίπου 2.000 φίλων του θα έχει ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES