24 Οκτ 2009

ΑΡΗΣ: «Πονοκέφαλος» για τρεις

Εντονος είναι ο προβληματισμός στον Αρη, μια και χθες (23/10) δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προπόνηση οι Νταρίο Φερνάντες, Γκρασιάν και Βαλεντίν Ρομπέρζ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις σε αστράγαλο, δικέφαλο και ποδοκνημική, αντίστοιχα.

Το αν θα συμπεριληφθούν τελικά στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ (16:45, Novasports) θα κριθεί από την παρουσία τους στη σημερινή προπόνηση των «κίτρινων». Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκαρσία, Ρονάλντο και Βανγκέλι που γυμνάζονται ατομικά.

Ναφτί: «Θα τα δώσουμε όλα»

«Οι κακές εμφανίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Μεντί Ναφτί, μιλώντας στον Αρης FM 92,8 σχετικά με τον παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, την περασμένη αγωνιστική. «Το σημαντικό είναι πως ακόμα και στα παιχνίδια που δείξαμε το κακό μας πρόσωπο δεν ηττηθήκαμε. Είμαι πεπεισμένος πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της», πρόσθεσε ο Γαλλοτυνήσιος μέσος και κατέληξε:

«Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε τουλάχιστον την τρίτη θέση. Η ομάδα που είδα στην προετοιμασία πρέπει να διεκδικεί τίτλους. Αυτό που λείπει είναι η νοοτροπία του νικητή. Εύχομαι, λοιπόν, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES