24 Οκτ 2009

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-2

Σημαντική εκτός έδρας νίκη (2η στο φετινό πρωτάθλημα) πήρε ο Ατρόμητος στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστκής της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία, σε αντίθεση με τους Αρκάδες, οι οποίοι υπέστησαν την τρίτη σερί ήττα τους, καταστρέφοντας το καλό ξεκίνημα που είχαν πραγματοποιήσει τις πρώτες αγωνιστικές. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αναστασάκος (31’) και Περόνε (47’), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Καούνος (82’).

Το ματς:

Κακό θέαμα και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό με πρώτο στόχο να διαφυλάξουν τα «νώτα» τους και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με κάποια σουτ εκτός περιοχής, τη στιγμή που οι Αρκάδες προσπαθούσαν να βρουν τον απομονωμένο Τσέζαρεκ.

Η εικόνα του ματς άλλαξε όμως στο 31’, όταν ο Αναστασάκος συνδυάστηκε άψογα με τον Κουτσόπουλο και ευρισκόμενος απέναντι στον Ντεγκρά, σούταρε δυνατά, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Αστέρα να μην μπορέσει να αποκρούσει την μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα, με τον σκόρερ να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην πρώην του ομάδα. Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος, οι παίκτες του Ατρομήτου ήταν αυτοί που συνέχισαν να απειλούν στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα. Ο Περόνε πήρε την μπάλα από τη σέντρα, έφτασε μέχρι την περιοχή του Αστέρα ανενόχλητος και από το ύψος αυτής με αριστερό σουτ νίκησε τον Ντεγκρά, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό άλλαξε τα σχέδια του Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος αναγκαστικά πλέον έδωσε εντολή να ανέβουν οι παίκτες του πιο ψηλά, γεγονός που άφησε πολλούς κενούς χώρους στην ομάδα του Περιστερίου, για να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Ο Γιώργος Δώνης, όμως, είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να έχουν μπλοκαριστεί όλα τα ατού των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Οι αλλαγές του Μάριο Γκόμεζ βοήθησαν τους γηπεδούχους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Βαγγέλη Καούνο στο 82’, παρά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις τους στα τελευταία λεπτά και με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη να κρατάει τη νίκη για την ομάδα του, με διπλή απόκρουση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Τρίπολης διαμαρτύρεται για μία ανατροπή του Ουντότζι στο 64’, η οποία όμως είναι εκτός περιοχής, αλλά και για ένα οφσάιντ στον Καούνο στις καθυστερήσεις, ο οποίος καλυπτόταν.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάριο Γκόμεζ): Ντεγκρά, Φυτανίδης (44' Αργυρόπουλος), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαστία, Λαδάκης, Τσέζαρεκ, Βίλτσες (76' Ζεάν Κάρλος), Εστέβες (46' Ουντότζι), Καούνος
Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Έντερ, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Μπαζίνσκι, Αποστολόπουλος, Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (43' Περόνε), Φαβάλι, Νάστος, Κάμπας (79' Μελισσάς), Σαρμιέντο, Τάτος (76' Σφακιανάκης)
Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Πόποβιτς, Καραγκούνης, Σκόνδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES