24 Οκτ 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1

90'+ 4' Λήξη της αναμέτρησης

79' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη, μπλοκάρει εύκολα ο Μπέλιτς.

75' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Στη θέση του Μπάλαμπαν ο Εστογιανόφ.

74' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στην θέση του Σκαρντουέλι ο Σιαλμάς

72' ΓΚΟΛ για τον Πανιώνιο. Ο Κουμορτζί έβγαλε την σέντρα με εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Καστελιόνε έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

69' Το παιχνίδι συνεχίζει να έχει καλό ρυθμό. Οι δύο ομάδες, όμως, δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν με αξιώσεις στις εστίες των δύο τερματοφυλάκων.

63' Καλό σουτ του Μπάλαμπαν, μπλοκάρει την μπάλα ο Σικαλιάς

57' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Στη θέση του Κούσα ο Τζάνης

50' Καλό σουτ του Ντάσιου για τον ΠΑΣ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

48' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Κοντοές, μέσα απο την μεγάλη περιοχή, με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

42’ Ύστερα από καταπληκτική προσωπική ενέργεια του Κουμορτζί, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γουνδουλάκη, που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

36' Έπεσε λίγο ο ρυθμός του παιχνιδιού, ύστερα από ένα ξέφρενο 15λεπτο, με τους γηπεδούχους ωστόσο να πιέζουν για να πετύχουν και τρίτο γκολ.

29’ Ο Ριέρα επιχείρησε το δυνατό σουτ, χωρίς ωστόσο να απειλήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΣ

23' Γκολ για τον Πανιώνιο με τον Μπάλαμπαν. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε εντός της περιοχής του ΠΑΣ και με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Σικαλιά.

17' Γκολ για τον Πανιώνιο με τον Γουνδουλάκη. Η απάντηση των "κυανέρυθρων" δεν άργησε να έρθει. Σε μια φάση διαρκείας, ο Γουνδουλάκης βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

15' Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ντιμπαλά. Ύστερα απο σέντρα του Ντάσιου από δεξιά, ο Ντιμπαλά κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να νικήσει τον Μπέλιτς, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

12’ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Ριέρα έβγαλε την σέντρα από αριστερά, αλλά ο Γουνδουλάκης, μέσα από την μικρή περιοχή, δεν κατάφερε να πιάσει κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Εμίλιο Φερέιρα): Μπέλιτς, Λάτκα, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Γιώργος Παράσχος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Κανακούδης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Ανδράλας, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES