24 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Κίνητρο, η τριπλή νίκη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) τον Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», περιμένοντας τρία πράγματα: τη νίκη, το θέαμα και φυσικά να διώξει τη ρετσινιά της φιλικής πεντάρας από τους Κρητικούς, νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Η ενδεκάδα των Πειραιωτών θα συγκροτηθεί από τα ίδια πρόσωπα που έπαιξαν μεσοβδόμαδα με τη Σταντάρ στην Ευρώπη, με μόνη διαφορά την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Πάντως δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά ο Ζίκο προβεί σε μεγαλύτερη διαφοροποίηση του βασικού σχήματος, μια και πολλοί ποδοσφαιριστές μοιάζουν εξαντλημένοι από τους συνεχόμενους αγώνες.

Εκτός απροόπτου λοιπόν, ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα επιλέξει τους: Νικοπολίδη, Ρ. Μπράβο, Αβ.Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη - Μαρέσκα, Ντουντού, Γκαλέτι, Ζαϊρί - Οσκαρ, Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ντομί, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γ.Παπαδόπουλος και Ζεβλάκοφ.

Στο μεταξύ, παρότι τα περισσότερα εισιτήρια έχουν «φύγει» η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντας: τον καιρό, αλλά και την ανταπόκριση των κατόχων καρτών διαρκείας. Σχετικά με τον πρώτο παράγονται, η ΕΜΥ προβλέπει βροχές.

Τα σενάρια με Γιοβάνοβιτς

Το όνομα Μίλαν Γιοβάνοβιτς επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, μετά την επίσκεψη της Σταντάρ Λιέγης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σέρβος επιθετικός αναθέρμανε επί της ουσίας από μόνος του, το φλερτ με τους «ερυθρόλευκους», πλέκοντας το εγκώμιο του Ζίκο, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ήθελε πολύ να δουλέψει μαζί του.

Το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, σε συνδυασμό με το ότι από τον χειμώνα μπορεί να κλείσει σε ομάδα της αρεσκείας του, τον καθιστά μοναδική περίπτωση στη μεταγραφική αγορά. Βέβαια, το κασέ του είναι αρκετά «τσουχτερό», ενώ θα προτιμούσε να αγωνιστεί είτε στο ισπανικό πρωτάθλημα (τον εξετάζει η Βαλένθια), είτε στο γερμανικό. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι σε προτεραιότητα έχει να αγωνιστεί στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, ωστόσο αν δεν έρθει ικανοποιητική πρόταση από εκεί θα κοιτάξει αναγκαστικά αλλού, ίσως και προς την Ελλάδα…

Επιβαρυντική η έκθεση του παρατηρητή

Ο Ολυμπιακός έλαβε χθες (23/10) γνώση, περί του τι κατέγραψε ο παρατηρητής του αγώνα κόντρα στη Σταντάρ, Βόλφγκανγκ Τιερίχτερ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκθεση που συνέταξε είναι αρκετά επιβαρυντική. Τα σημεία κλειδιά είναι δύο: 1) τα καπνογόνα που άναψαν στις εξέδρες και η χρήση λέιζερ και 2) η ρίψη δύο μπουκαλιών, στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι προβλέψεις για τιμωρία (αναπόφευκτα θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και πιθανότατα τιμωρία της έδρας) μια και βρίσκεται στο «μάτι» της UEFA από τις παραβάσεις στο παιχνίδι με τη Σέριφ (χτυπήθηκε γυναίκα οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας) ενώ από πέρυσι τον Απρίλιο έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (αλλά με αναστολή).

• Ο Λεονάρντο θα υποβληθεί σήμερα (24/10) σε μαγνητική τομογραφία στο δεξί γόνατο, προκειμένου να διαπιστωθεί που οφείλονται οι ενοχλήσεις που ένιωσε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES