30 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Και τώρα τι γίνεται;


Καζάνι» που βράζει μοιάζει η ΑΕΚ, ύστερα από την ήττα-αποκλεισμό (1-0) της ομάδας από τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο.Οι οπαδοί της «Ένωσης» δεν άντεξαν το χθεσινό αποτέλεσμα και εκδήλωσαν την οργή τους προς παίκτες και προπονητή, όταν η αποστολή έφτασε στους Θρακομακεδόνες.

Περίπου 150-200 εξαγριωμένοι οπαδοί περίμεναν το πούλμαν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» (σ.σ.: η ισχυρή αστυνομική δύναμη δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στους Θρακομακεδόνες) και μόλις το αντίκρισαν, το σταμάτησαν και δεν το άφησαν να στρίψει για να μπει στο προπονητικό κέντρο.

«Αν συνεχιστεί αυτό, δεν θα έρθουμε να σας μιλήσουμε»!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν τα «πυρά» των οπαδών, οι οποίοι έδειξαν την απογοήτευσή τους για τη νέα χαμένα χρονιά. Έπειτα από ένα δεκάλεπτο και μεγάλη προσπάθεια των αστυνομικών, το πούλμαν κατόρθωσε να φτάσει στους Θρακομακεδόνες, ωστόσο ήταν αδύνατο για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αποχωρήσουν από εκεί με τα αυτοκίνητά τους. Υστέρα από συνεννόηση με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη, αντιπροσωπεία των οπαδών μπήκε στο προπονητικό κέντρο και μίλησε στους παίκτες.

«Δεν ξέρετε σε τι ομάδα παίζετε. Άλλοι οπαδοί θα σας είχαν γαμ...! Δεν ξέρετε τι φανέλα φοράτε. Δεν ξέρετε τι σημαίνει ΑΕΚ. Τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα, γιατί σας βλέπαμε να παίζετε μπάλα. Σας βλέπαμε να προσπαθείτε. Το σημερινό (σ.σ.: χθεσινό) είναι ντροπή. Είναι ξεφτίλα για την ΑΕΚ μας. Τώρα ήρθαμε 200 άτομα. Αν συνεχιστεί αυτό θα έρθουμε περισσότεροι και με άλλες διαθέσεις. Δεν θα έρθουμε να σας μιλήσουμε», ήταν μερικά από τα λόγια των πέντε οπαδών προς τους παίκτες, οι οποίοι δεν απάντησαν, όπως τους είχε ζητήσει ο Βασίλης Δημητριάδης, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση»

Από την πλευρά του, ο Δημητριάδης μίλησε στους παίκτες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Φυλή. «Η σημερινή εμφάνιση και ο αποκλεισμός είναι ντροπή για την ΑΕΚ. Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ», είπε ο Βασίλης Δημητριάδης στους «κιτρινόμαυρους», ανέφερε αρχικά ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Οποιος δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει μ' αυτούς που θέλουν και μπορούν».

«Στενοχωρήσατε τον κόσμο που είναι δίπλα σας από την αρχή. Τον πικράνατε», τους είπε, πριν τους ανακοινώσει κι ένα βαρύ πρόστιμο, το ύψος του οποίου δεν διευκρινίστηκε: «Θα πληρώσετε το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο ο καθένας ξεχωριστά και συνολικά ως ομάδα».

Δεν παραιτείται ο Μπάγεβιτς

Όσον αφορά τη φράση του κ. Μπάγεβιτς «αν μείνω, θα φύγουν πέντε παίκτες», ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι προανήγγειλε την παραίτησή του. Εκείνο που χρειάζεται να γίνει γνωστό είναι ποιοι παίκτες έχουν δυσαρεστήσει με την απόδοσή τους ή τη συμπεριφορά τους τον Σερβοέλληνα προπονητή.

Ο «Ντούσκο» θέλησε να συγκεκριμενοποιήσει το πρόβλημα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είπε στους παίκτες: «Αν μείνω, κάποιοι δεν θα μείνουν στην ΑΕΚ ή δεν θα παίζουν. Κι αν φύγω, εύχομαι ο επόμενος να σας καταλάβει καλύτερα», ήταν το παράπονο που εξέφρασε, κρίνοντας προφανώς ότι περίμενε μεγαλύτερη στήριξη από εκείνους.

Τώρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρειάζεται να προετοιμάσει τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η ΑΕΚ έμεινε εκτός του Κυπέλλου, ενώ αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει ικανή να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παλέψει για τα πλέι οφ, στα οποία θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο, εκείνο που προέχει τώρα είναι ο Σερβοέλληνας τεχνικός να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Υπάρχουν και τα διοικητικά…

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα στους κ.κ. Κοζώνη και Νοτιά (στη Νέα Υόρκη) και των εκπροσώπων τους στην Αθήνα (κ.κ. Παπαδημητρίου και Θανόπουλος), καθώς δεν έχει υπάρξει καμία διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό το ενδεχόμενο η ΠΑΕ ΑΕΚ να περάσει στα χέρια του Χαράλαμπου Κοζώνη, αλλά αυτή τη στιγμή οι εμπλεκόμενες πλευρές εξετάζουν τεχνικά ζητήματα (η μεταβίβαση μιας ΠΑΕ με νέο προπονητικό κέντρο στα σκαριά δεν είναι απλή υπόθεση) και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά πριν ο κ. Νοτιάς δώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ στον κ. Κοζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES