30 Οκτ 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Και επίσημα τέλος ο Προτάσοφ, ανέλαβε ο Κωφίδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή (και επίσημα) αποτελεί από το πρωί της Παρασκευής ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο Ουκρανός τεχνικός πλήρωσε το... «μάρμαρο» για το κακό ξεκίνημα του «Γηραιού» στο πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος από τα Τρίκαλα. Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος επιστρέφει στη «βάση» του.


Μετά από μεταμεσονύχτιες επαφές, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και αντικαταστάτης του Ουκρανού προπονητή θα είναι ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδας και τώρα θα προετοιμάσει τους «κυανόλευκους» για το παιχνίδι με τον ΑστέραΤρίπολης, στο Καυταντζόγλειο.

Αν ο Ηρακλής έφευγε με την πρόκριση από τα Τρίκαλα, τότε ο κ. Προτάσοφ φαίνεται πως δεν θα αποτελούσε παρελθόν και δεν θα υπήρχαν οι παραπάνω εξελίξεις.

Όλα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και αφορούν τον «Γηραιό» θα μπορούσαν να έχουν τίτλο «λίγο πριν αποχωρήσει ο Ρέμος». Ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα αφήσει τη θέση του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη λύση της συνεργασίας της με τον Προτάσοφ

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον κ. Όλεγκ Προτάσοφ. Τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Και η ανακοίνωση της πρόσληψης του κ. Κωφίδη

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Σάββας Κωφίδης αναλαμβάνει το ρόλο του Προπονητή της ομάδας, από σήμερα, Παρασκευή 30/10/2009.

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών

Εξάλλου, υπό το βλέμμα του Σάββα Κωφίδη έγινε η πρωινή προπόνηση στις εγκαταστλάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και συνδυάστηκε με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο κ. Κωφίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Μπόσνιακ και Τουμά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κροάτης επιθετικός υπεβλήθη σε διεξοδική εξέταση, η οποία φανέρωσε ένα ελαφρύ τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο, ωστόσο, ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι το κυριακάτικο παιχνίδι είναι ελάχιστος, με συνέπεια να μην υπολογίζεται. Το ίδιο ισχύει και για τον Τουμά, ο οποίος είναι καλύτερα, προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, αλλά δεν προλαβαίνει.

Αμφίβολος είναι και ο Κατσαμπής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και υποβάλλεται σε εντατική φυσιοθεραπεία και ενεσοθεραπεία. Αν είναι σε καλύτερη κατάσταση αύριο, θα προπονηθεί και θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Φούφουλας συνέχισε με εντατικό ατομικό, ενώ στον αντίποδα των προβλημάτων, επέστρεψαν σε πλήρεις ρυθμούς οι Ντίκα και Γιαννούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES