30 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Ζητείται... ανάσταση!

Στον απόηχο και τις αναταράξεις που δημιούργησε ο αποκλεισμός-σοκ από το Κύπελλο Ελλάδας, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη. Ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, «κόπηκαν» οι Μάκος, Λεονάρντο, Άρτσε, Ιορντάκε, χωρίς να γίνεται φανερό αν είναι αυτοί που «φωτογράφισε» ο Μπαγεβιτς. Επιστρέφουν Νέμεθ, Γκερέιρο, Καφές και Μαντούκα. Η υπόσχεση Κοζώνη και το κάλεσμα Νοτιά.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αναφερθεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Θρασύβουλο, σε πέντε ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων του, αλλά κανείς -πέραν του ίδιου- δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτό σχετίζεται με τις αποφάσεις του Σερβοέλληνα τεχνικού για την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μην συμπεριλάβει σε αυτήν τους Μάκο, Λεονάρντο, Άρτσε και Ιορντάκε οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα εκτός αποστολής είναι και οι Χουανφράν και ο Ζεράλντο οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και ο κος Μπάγεβιτς ελπίζει να τους έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι με την Μπάτε Μπορίσοφ για το Europa League. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Νέμεθ, Γκερέιρο, Καφές και Μαντούκα.

Αναλυτικά, οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη είναι οι Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.

Χαλάρωμα και προπόνηση με μπάλα

Χαλάρωμα για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τον Θρασύβουλο και προπόνηση με μπάλα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου, με τους Νέμεθ, Γκερέιρο, Καφές και Μαντούκα να συμμετέχουν κανονικά. Θα υπάρξει ακόμη μια προπόνηση το Σάββατο στις 13:00 η οποία θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Η υπόσχεση Κοζώνη και το κάλεσμα Νοτιά στους μετόχους

Εγγυητική επιστολή ζητά από τους μετόχους της ΑΕΚ ο Χαράλαμπος Κοζώνης προκειμένου να διευκολύνει οικονομικά άμεσα την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Νοτιάς προτίθεται να καλύψει το 50% του ποσού που απαιτείται, περίπου 2.350.000 ευρώ και παράλληλα έκανε κάλεσμα προς τους υπόλοιπους μετόχους για να καλύψουν το υπόλοιπο ποσό. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης, μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου που μίλησε στον Sentra FM, τόνισε ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είναι έτοιμος να δαπανήσει 22 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ και άλλα 20εκατ. ευρώ με τον Ιούνιο για μεταγραφές. Χαρακτηριστικά, ο κος Παπαδημητρίου δήλωσε: «Σκοπός είναι να κάνει 10 μεταγραφές γιατί αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Θέλει μεγάλη ενίσχυση. Η ΑΕΚ έχει μικρύνει αγωνιστικά, όχι στις καρδιές μας. Για να πάει μπροστά θέλει μεταγραφές, χωρίς μεταγραφές δεν υπάρχει μεγάλη ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES