30 Οκτ 2009

Δυσαρέσκεια στον ΑΟΚ για τις δηλώσεις Μαχλά

Σε δηλώσεις που ενόχλησαν τους ανθρώπους του ΑΟ Κέρκυρα προέβη ο Νίκος Μαχλάς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης την περασμένη Τετάρτη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι… «Την Κυριακή θα πάμε στην Κέρκυρα με στόχο να κερδίσουμε. Το παιχνίδι αυτό είναι για εμάς καθοριστικό για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Για τον ΟΦΗ είναι αγώνας ζωής ή θανάτου»...

Τα λόγια αυτά «ξένισαν» τους ανθρώπους των «Φαιάκων». Παράγοντας της κερκυραϊκής ομάδας, με τον οποίο επικοινωνήσαμε χθες, σχολίασε σχετικά:
«Οι δηλώσεις του κυρίου Μαχλά μας προκαλούν έκπληξη. Σίγουρα ο αγώνας της Κυριακής είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, όμως δεν θα πρέπει να του δίνουμε πολεμικό χαρακτήρα και βα δυναμιτίζουμε το κλίμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, κι όχι πόλεμος, δεν είναι μάχη ζωής ή θανάτου. Από εκεί και πέρα, δεν θα είναι και τόσο εύκολο για τον ΟΦΗ να μας νικήσει. Για να μας κερδίσει θα πρέπει να… συμφωνήσουμε κι εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES