29 Οκτ 2009

Κύπελλο: Θεσμός των εκπλήξεων, όχι των ενστάσεων!

Ένας χρόνος πέρασε από εκείνο το βράδυ στη Φυλή και ο… εφιάλτης έχει ξεθωριάσει αλλά δεν έχει σβήσει. Για να μην μιλήσω για εκπλήξεις στο κύπελλο τα προηγούμενα χρόνια με θύμα την ΑΕΚ. Η λίστα διόλου μικρή για το μέγεθος της ΑΕΚ. Σήμερα λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι παίζουν τον πρώτο τους αγώνα σε έναν θεσμό, που από νωρίς –και φέτος- είναι ο μοναδικός που δίνει ελπίδα για έναν τίτλο. Έναν αγώνα από τον οποίο δεν έχει να κερδίσει παρά τα αυτονόητα και να χάσει πολλά, αν κάτι δεν πάει καλά. Η σοβαρότητα είναι το ζητούμενο.
Μπορεί τα διοικητικά θέματα να έχουν «κλέψει» την παράσταση και τα πρωτοσέλιδα, αλλά τα αγωνιστικά είναι το βαθύ… σαράκι των φίλων της ΑΕΚ. Η εικόνα στο γήπεδο τους πονάει και θέλουν να πανηγυρίσουν επιτέλους έναν τίτλο. Το πρώτο βήμα θα γίνει σήμερα, αλλά θέλει σοβαρότητα. Όποιος θεωρεί ότι η ΑΕΚ περνάει μόνο και μόνο με την φανέλα είναι σε λάθος… δρόμο.

ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Μπορεί κάποιος να με ξεμπερδέψει; Οι δύο αυτές ανακοινώσεις ανήκουν στην ίδια διοίκηση;

Υπόθεση Βάλνερ
«Το ΔΣ αφιέρωσε μεγάλο χρόνο στο συγκεκριμένο θέμα και αποφασίσαμε να καταθέσουμε ένσταση. Είναι υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και απέναντι στη νομιμότητα, που πρέπει να ισχύει σε όλες τις κατευθύνσεις».
Υπόθεση Πανσερραϊκού
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES