2 Οκτ 2009

Προσθήκη την ύστατη ώρα

Προσθήκη την ύστατη ώραΗ Βολίδα Αχιλλείων την τελευταία ημέρα που υπήρχε η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερου ποδοσφαιριστή, προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική μετεγγραφική κίνηση.
Πρόκειται για τον νεαρό επιθετικό Βαγγέλη Βρακά (που έγινε γνωστός από τη θητεία του στον Κρόνο Αργυράδων) ο οποίος έμεινε ελεύθερος στο τέλος της περσινής περιόδου από τον Θεσπρωτό και στο διάστημα που ακολούθησε αν και είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, καμία δεν ήταν ικανοποιητική για αυτόν. Έτσι λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το χρονικό όριο ο 22χρονος κατέληξε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Κυπελλούχου Ερασιτεχνών Ελλάδας, μετά και την έγκριση φυσικά του Ρομπέρτο Μπολάνο. Ο φέρελπις τεχνικός της Βολίδας βλέπει επίσης με ιδιαίτερη ικανοποίηση να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο φυσικός ηγέτης της Βολίδας, ο Ανδρέας Δούσης, η παρουσία του οποίου αναμένεται να προσθέσει την απαραίτητη εμπειρία και να δώσει πολύτιμες λύσεις σε όλες τις γραμμές. Η εκτός έδρας νίκη στο Αντίρριο επί του Απόλλωνα Ευπαλίου επανέφερε την ηρεμία που προσωρινά κινδύνεψε να διαταραχθεί μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας και για το συγκρότημα του Δήμου Αχιλλείων, ουσιαστικά το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε.
Τέλος, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόβλεπτο γεγονός, από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (11/10) με τον Άραχθο Παχυκαλάμου το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο Καστελλάνων Μέσης θα διαθέτει σύγχρονα δημοσιογραφικά θεωρεία που θα εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κάλυψης των αγώνων από τα ΜΜΕ. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη διοίκηση της Βολίδας όσο και στη Δημοτική Αρχή που με σταθερές κινήσεις, υλοποιούν τα σχέδια τους για σταδιακή βελτίωση και αναμόρφωση των εγκαταστάσεων, παραδίδοντας στους κατοίκους της περιοχής ένα πραγματικό στολίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES