2 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: «Κλεισμένος» ο Φερναντίνιο



Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι από τον Ιανουάριο ο Φερναντίνιο. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα στη Βραζιλία, η ομάδα του Πειραιά «έκλεισε» τον 24χρονο Βραζιλιάνο αριστερό ακραίο και μάλιστα αναφέρεται ότι ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα για να υπογράψει εν όψει Ιανουαρίου. Δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ η λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός» δήλωσε ο προπονητής της Σταντάρ, Λάζλο Μπόλονι.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν προσπάθειες όλο το καλοκαίρι για να «κλείσουν» αριστερό χαφ αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν πολύ κοντά με τον Φερναντίνιο αλλά δεν υπήρξε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή φαίνεται πως ήρθε μετά το πέρας της προθεσμίας της μεταγραφικής περιόδου όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι. Όπως λένε στη χώρα του καφέ, ο 24χρονος αριστερός χαφ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να βρίσκεται στη χώρα μας για να υπογράψει ενόψει Ιανουαρίου.

Εκτός μόνον ο Κόβατς

Ο Ολυμπιακός δήλωσε χθες στην ΟΥΕΦΑ, μέσω της ΕΠΟ, τη λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς την έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Εκτός έμεινε μόνον ο Κόβατς, μια και περίσσευε ένας που δεν μπορούσε να μπει ούτε στη λίστα με τους νέους παίκτες. Ούτως ή άλλως, όμως, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει αλλαγή στη θέση του γκολκίπερ, αν υπάρξουν προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών.

Η λίστα είναι γεμάτη μια και δηλώθηκαν 28 παίκτες, χάρη στην παρουσία αρκετών νεαρών. Αναλυτικά, στη λίστα Α συμπεριλαμβάνονται οι Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ιεροκλής Στολτίδης, Ντιντιέ Ντομί, Λουτσιάνο Γκαλέτι, Οσκαρ Γκονζάλεθ, Κριστιάν Λεντέσμα, Εντσο Μαρέσκα, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ούρκο Πάρντο, Ντιόγο Λουίς Σάντο, Ντουντού, Ζαουάντ Ζαϊρί, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ματ Νταρμπισάιρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Γκαλίτσιος, Αντώνης Νικοπολίδης, Τάσος Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικογιάννης, Λεωνίδας Παναγόπουλος. Στη λίστα B δηλώθηκαν οι Κωνσταντίνος Μήτρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Νικλητσιώτης, Αρης Σοϊλέδης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Μπόλονι: «Αυτοί τα φαβορί»

Στάχτη στα μάτια ή αναγνώριση; Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Λάζλο Μπόλονι, δίνει τον πρώτο λόγο σε Αρσεναλ και Ολυμπιακό για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και εκτιμά πως «ο Ολυμπιακός έχει πολλές παραστάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES