3 Σεπ 2009

«Κάρα» και ΠΑΟ πάνε μαζί!


Λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν συνδεθεί έτσι με μια ομάδα. Λίγοι ποδοσφαιριστές αγάπησαν τόσο πολύ έναν σύλλογο. Λίγοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους για την ομάδα τους. Ε, ένας απ' αυτούς είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Η «τυπάρα» ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη τρία χρόνια και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα γίνει πράξη. Ποια είναι αυτή; Μα, φυσικά, να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» ήταν διαδικαστικό. Το μόνο που έμενε ήταν να δει ο Ελληνας άσος κάποιους ειδικούς όρους στο συμβόλαιό του και να βάλει την υπογραφή του. Όπως και έγινε. Ετσι, λοιπόν, ο αρχηγός των «πράσινων» και φυσικός τους ηγέτης συνεχίζει να είναι μαζί με το. ποδοσφαιρικό του αμόρε. Μαζί με την ομάδα που έχει στην καρδιά του από μικρό παιδί. Γιατί, πώς να το κάνουμε; Καραγκούνης και Παναθηναϊκός πάνε μαζί.

Μένει, πλέον, να δούμε τι θα συμβεί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Να είστε σίγουροι ότι η «ιστορία» αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη και έχω την αίσθηση ότι θα εξελιχθεί σε σήριαλ πολλών επεισοδίων τον χειμώνα. Θυμίζω ότι ο «Σάλπι» αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια στιγμή θα γίνει νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Επειδή, λοιπόν, βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές Σεπτεμβρίου και έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη σεζόν, ας αφήσουμε ανοικτό παράθυρο για την περίπτωση του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES