3 Σεπ 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σήμερα η απολογία


Τη μικρότερη δυνατή τιμωρία για τα γεγονότα του ντέρμπι κόντρα στον Άρη ελπίζει να πετύχει η διοίκηση του Ηρακλή που απολογείται σήμερα (13:30) ενώπιον του αθλητικού δικαστή. Τo νομικό τμήμα του «Γηραιού» θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ελαφρυντικά έτσι ώστε η ποινή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης να είναι περιορισμένη. Οι «κυανόλευκοι» είναι πιθανό να στηριχθούν στο γεγονός ότι το επεισόδιο με τον οπαδό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πήρε έκταση. Δηλαδή δεν υπήρξαν τραυματισμοί και το παιχνίδι, αν και με καθυστέρηση, συνεχίστηκε κανονικά. Η ΠΑΕ Ηρακλής εκτός από το βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αντιμετωπίζει και την τιμωρία της έδρας γεγονός που θα κοστίσει στην πορεία του πρωταθλήματος.

Στόχος το Europa League

Την επιθυμία του για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα που θα εξασφαλίσει μία θέση Europa League, στο εξέφρασε ο Όλεγκ Προτάσοφ μιλώντας στη ρουμανική εφημερίδα «Evenimentul zilei». «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε σταθερότητα και συνέπεια σε όλη τη σεζόν. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του, Ντίκα και Ιάκομπ που μέχρι τώρα έχουν κλέψει την παράσταση «Βοήθησαν πολύ την ομάδα, αλλά σταματήστε να μιλάτε μόνο γι' αυτούς. Πρέπει να μιλάμε για όλη την ομάδα. Δεν θα επαινέσω μόνο τις εμφανίσεις των Ρουμάνων παικτών, αλλά όλων των ποδοσφαιριστών μου. Πάμε καλά, θέλουμε να πάμε καλύτερα», τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων».

Θέλει να δοκιμάσει όλους τους παίκτες ο Προτάσοφ

Εκτός από το φιλικό με την Λοκομοτίβ, ο Ολεγκ Προτάσοφ «έκλεισε» έναν ακόμα φιλικό αγώνα. Το Σάββατο ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στην Επανομή την Αναγέννηση που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Στα παιχνίδια αυτά ο προπονητής των «κυανόλευκων» θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν χρόνιο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES