3 Σεπ 2009

Ρεχάγκελ: «Πάντα για τη νίκη»


Τη νίκη έθεσε ως πρώτο στόχο της Εθνικής ομάδας στην Ελβετία ο Ότο Ρεχάγκελ, λίγο πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για τη Βασιλεία, εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Όλη η Ελλάδα θα βλέπει το παιχνίδι. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Αλλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλή είναι και η ισοπαλία. Πρώτος μας στόχος όμως είναι πάντα η νίκη. Η Ελβετία είναι ο πιο σοβαρός αντίπαλος για την πρώτη θέση. Θα χρειαστεί να έχουμε καλή απόδοση και ο καλός επαγγελματίας πρέπει να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει κάτω από πίεση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Χρειάζεται να έχουμε διάθεση, να μην είμαστε αγχωμένοι και να έχουμε θετική σκέψη. Οι παίκτες πρέπει να παλέψουν, να οργώσουν τον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού. Δεν μπορούμε να πούμε πού θα κριθεί. Πρέπει να μπλοκάρουμε τα ατού της Ελβετίας».

Όσο για τις απουσίες βασικών στελεχών (Τοροσίδης, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης), ανέφερε: «Τρεις βασικοί παίκτες δεν θα είναι στην ομάδα μας. Οι παίκτες που δεν παίζουν είναι απογοητευμένοι. Εκείνοι που θα αγωνιστούν πρέπει να δείξουν ότι θα καλύψουν το κενό. Δουλεύουμε μέρα-νύχτα με τους παίκτες, μέχρι και την ημέρα του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES