3 Σεπ 2009

Εκτός μάχης ο Καραγκούνης

Ξέσπασε ο Γιώργος Καραγκούνης
Οριστικά χωρίς τον Γιώργος Καραγκούνη θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα στα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2010 με αντιπάλους την Ελβετία το Σάββατο και την Μολδαβία την Τετάρτη. Ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και πλέον δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε και η αποστολή ταξίδεψε στην Ζυρίχη. Εκτός του Καραγκούνη άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για την Εθνική Ανδρών. Απλά θεωρείται πλέον δεδομένη η παραμονή του Νίνη στις τάξεις της, κάτι που σημαίνει ότι ο τελευταίος δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ελπίδων στην αναμέτρηση με την Αγγλία.

Στο μεταξύ, για τα ματς του Σαββάτου, μίλησε ο Φάνης Γκέκας: "Αν και υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν παίκτες να αναπληρώσουν αυτούς που θα απουσιάσουν, έτσι ώστε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο. Η Ελβετία θέλει μόνο τη νίκη. Εμείς θέλουμε το Χ και το διπλό. Πάντως ο πρώτος μας στόχος είναι το διπλό. Οι πιο πολύ παίκτες έχουν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους. Πιστεύω ότι η Εθνική είναι σε θέση να διεκδικήσει το αποτέλεσμα και να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ένα παιχνίδι οριακό. Βέβαια πάντα υπάρχει και η ήττα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια".

Για τον εαυτό του δήλωσε: "Η Εθνική για μένα είναι κριτήριο. Αν πάω καλά θα έχω μεγάλο αβαντάζ να επιστρέψω στην ομάδα μου με αυτοπεποίθηση. Τώρα αυτό μας ενδιαφέρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES