5 Σεπ 2009

Σκαριόλο: «Εμείς σαν φιλικό, αυτοί σαν επίσημο»


Η ήττα της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας με 94-72 από τη Λιθουανία προκάλεσε αίσθηση. Εξάλλου, οι Ισπανοί σπάνια γνωρίζουν ήττες τα τελευταία χρόνια, οπότε μια ήττα και με τόσο μεγάλη διαφορά μάλιστα, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πώς το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας έκανε τόσο κακή εμφάνιση. Την εξήγηση την έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ισπανών, Σέρτζιο Σκαριόλο, λέγοντας «εμείς είδαμε το ματς σαν φιλικό και αυτοί σαν επίσημο».

«Η Λιθουανία είχε μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους της και έπαιξε με μεγαλύτερη ένταση από εμάς. Τώρα πια ξέρουμε το επίπεδο ανταγωνιστικότητας και έντασης που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο Ευρωμπάσκετ. Εμείς παίξαμε σαν να ήταν το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας και οι αντίπαλοι σαν να ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Αυτή ήταν η διαφορά».

Για το ματς με την παρέα του Λίνας Κλέιζα μίλησε και ο πλέι μέικερ των «φούριας ρόχας», Ραούλ Λόπεθ, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς με τους Λιθουανός «ένα κακό παιχνίδι για εμάς, αλλά ευτυχώς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκινά την Δευτέρα. Οι Λιθουανοί ήξεραν πως να παίξουν και να παλέψουν. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέχρι να φτάσουμε ψηλά. Για να πούμε την αλήθεια, ούτε στο παρελθόν ήμασταν τόσο καλοί, ούτε τώρα τόσο χάλια». Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισπανοί αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τους Πάου Γκασόλ και Ρούντι Φερνάντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES