5 Σεπ 2009

Ο Θρύλος έχει ανάγκη από καθαρές εξηγήσεις

  • Αν μη τι άλλο, ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ένας πρόεδρος που αφουγκράζεται τον κόσμο της ομάδας. Κι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μπορεί παρά να έχει αντιληφθεί ότι τούτη τη στιγμή ο κόσμος της ομάδας θέλει να τον ακούσει…
  • Καθαρές εξηγήσεις θέλει πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού κι ο Κόκκαλης έχει συνηθίσει αυτό τον κόσμο στο να βγαίνει μπροστά και να μιλάει, σε περιόδους που καταλαβαίνει ότι χρειάζεται. Και τώρα χρειάζεται.
  • Όχι επειδή το λέω εγώ. Κουραφέξαλα. Το θέμα είναι ότι καλώς η, κακώς έχει δημιουργηθεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού ένα «κλίμα», το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν ο μοναδικός κυρίαρχος στο σύλλογο και έδινε τη σιγουριά, όχι μόνο μέσα στο σύλλογο, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
  • Εδώ και κάποιους μήνες, όμως, ο κόσμος βλέπει διάφορα πράγματα, που ακριβώς επειδή δεν τα έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια, τον κάνουν να είναι πιο «σφιχτός». Για να μην γράψω ανήσυχος.
  • Αποφάσεις για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και πολυμετοχικότητα, που ακυρώνονται η μία μετά την άλλη…Ραντεβού με Αγγελόπουλους και Μαρινάκη…Συζητήσεις με Λαυρεντιάδη για πώληση τεράστιου ποσοστού της Καραϊσκάκης ΑΕ…Μεταγραφές με μπάτζετ καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια…Απομάκρυνση του Βαλβέρδε και πρόσληψη του Κετσπάγια… Μη αντικατάσταση του Τζόλε, σε συνδυασμό με τον πηγαιμό στον Παναθηναϊκό του Λέτο…
  • Δεν είναι κακό να κάνει ο Κόκκαλης τις όποιες κινήσεις, ακόμη κι επώδυνες, κρίνει για την ευρωστία του Ολυμπιακού. Απλά αυτό το κλίμα της θολούρας πάνω από τον ουρανό της μεγάλης παράταξης του τόπου πρέπει κάποια στιγμή να φύγει.
  • Με καθαρές εξηγήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES