5 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Θα τους κάνει «χρυσούς»


Ο Παναθηναϊκός έχει έναν και μοναδικό στόχο φέτος. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Νικόλας Πατέρας το έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες αλλά δεν μένει μόνο στα λόγια. Αν οι «πράσινοι» πάρουν τον τίτλο, τότε ο κάθε βασικός θα πάρει περίπου 430.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καλέσει τον Μάρτιν Γίρανεκ και τον μάνατζέρ του για να συμφωνήσουν και να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο.

Τα προηγούμενα χρόνια, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος κάθε παίκτης εισέπραττε 60 ευρώ το λεπτό συμμετοχής, ενώ υπήρχε συνδυασμός των πριμ πρωταθλήματος με την πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα, τα συμβόλαια των παικτών είχαν μπόνους συμμετοχών, ενώ υπήρχε και ένα πριμ για τη δεύτερη θέση, εφόσον η ομάδα έμπαινε στους ομίλους. Φέτος όλα αλλάζουν.

Πρόθεση της διοίκησης είναι σε όσων βασικών παικτών το συμβόλαιο δεν υπάρχει προκαθορισμένο πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος να δώσει από 100.000 ευρώ περίπου. Ενώ, στη χειρότερη, ένας παίκτης που δεν έχει πολλές συμμετοχές στο πρωταθλημα θα εισπράξει 50.000 ευρώ. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, βάσει συμβολαίων από 200.000 ευρώ θα εισπράξουν ο Λέτο και ο Σισέ και 100.000 ευρώ ο Καντέ αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα.

Οσον αφορά τις συμμετοχές, σε όλα τα νέα συμβόλαια έχει μπει πριμ σε κάθε ματς στο οποίο συμμετέχει ο παίκτης, αρκεί η ομάδα να κερδίζει. Αν δεν κερδίζει, ο παίκτης δεν παίρνει τίποτα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Ετσι, ο Λέτο, ο Κατσουράνης, ο Καντέ, ο Σισέ θα πληρώνονται 10.000 ευρώ την κάθε συμμετοχή στο πρωτάθλημα εφόσον η ομάδα κερδίζει. Με λίγα λόγια, οι τρεις (εκτός του τραυματία Καντέ) έχουν να πάρουν για τις δύο πρώτες αγωνιστικές από 20.000 ευρώ. Ανάλογο ποσό υπάρχει και σε όλα τα νέα συμβόλαια. Οσο για τους παίκτες που δεν έχουν αυτό τον νέο όρο στο συμβόλαιό τους, πρόθεση του Αντωνίου είναι να τους προτείνει να γίνουν οι σχετικές τροποποιήσεις.

Για να καταλάβει κανείς πόσο πληρώνει η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος βάσει όσων τροποποιήσεων εχουν γίνει φέτος στα πριμ, θα σας πούμε ένα παράδειγμα. Ο Σισέ πέρα από τις 200.000 ευρώ ως έξτρα πριμ για την κατάκτηση του τίτλου, θα πάρει 10.000 ευρώ για κάθε νίκη της ομάδας εφόσον έχει παίξει. Αν υποθέσουμε ότι ο Σισε παίξει σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και η ομάδα κάνει 22-23 νίκες, τότε θα πάρει άλλες 230.000 ευρώ για τις νίκες. Σύνολο 430.000 ευρώ.

«Έλα να υπογράψουμε»

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καλέσει τον Μάρτιν Γίρανεκ και τον μάνατζέρ του για να συμφωνήσουν και να υπογράψουν το νέο συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να γίνει τις ερχόμενες τρεις εβδομάδες και ο Γίρανεκ, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES