8 Αυγ 2009

Μπάγεβιτς στο Contra.gr: "Καλή κλήρωση αλλά χρειάζεται προσοχή"



Ικανοποιημένος από την κλήρωση της φάσης των πλέι οφ του Europa League, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με δηλώσεις του στο Contra.gr. O Σερβοέλληνας τεχνικός υποστήριξε πως γνωρίζει κάποια πράγματα για την αντίπαλο της ΑΕΚ (Βασλούι) χαρακτηρίζοντας την κλήρωση καλή για την ομάδα του.

"Υπήρχαν σίγουρα και πιο δυνατοί αντίπαλοι και από αυτή την άποψη η κλήρωση είναι καλή. Όμως πρέπει να προσέξουμε πολύ. Οι πρώτες μου πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια δυνατή ρουμανική ομάδα, ανερχόμενη δύναμη στη χώρα της. Πρέπει να δούμε πως παίζει και να προετοιμαστούμε καλά", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού του δικεφάλου στο Contra.gr, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει εκτενέστερα για την κλήρωση στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πάρει τις επόμενες πληροφορίες που χρειάζεται για την Βασλούι, από ανθρώπους που γνωρίζει στην Ρουμανία, ενώ και ο Στέλιος Μανωλάς έχει γνωριμίες εκεί και θα συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Να υπενθυμίσουμε πως στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία, η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νάτσο Σκόκο και Χουανφράν οι οποίοι είχαν αποβληθεί στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας απέναντι στην Ομόνοια, πέρυσι.

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Λεονάρντο

Στο μεταξύ, ο Λεονάρντο, πέρασε το πρωί της Παρασκευής από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στους Θρακομακεδόνες. Ο Βραζιλιάνος άσος που τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 23 του χρόνια, επέλεξε και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 9. Να σημειωθεί ακόμη πως η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του νεοαποκτηθέντος επιτελικού μέσου της ΑΕΚ, αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παράταση στα διαρκείας

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να παρατείνει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, μετά από την μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει η πώλησή τους τις τελευταίες μέρες. Από την Δευτέρα μάλιστα οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ομάδας, έως σήμερα έχουν πουληθεί 16.000 κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES