8 Αυγ 2009

Σάντος: "Είναι ανοιχτή η πρόκριση"


Ανοιχτή χαρακτήρισε την πρόκριση ο Φερνάντο Σάντος, σχολιάζοντας την κλήρωση με τη Χέρενφεν για το Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα μελετήσει την αντίπαλο και θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους.

"Εχουμε ήδη αρχίσει να βρίσκουμε στοιχεία για την Χέρενφεν και να την αναλύουμε. Είναι μία ομάδα με παράδοση στον θεσμό. Νομίζω ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα μελετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε πολύ καλά ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα, δήλωσε: "Μου αρέσει να παίζω το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μου. Είναι προτίμησή μου. Θα μελετήσουμε καλά την Χερενφέεν και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε καλά και να παίξουμε με αποφασιστικότητα και αυτοσυγκέντρωση".

Οσον αφορά στην αρνητική παράδοση του δικεφάλου κόντρα σε ολλανδικές ομάδες (μετράει τρεις αποκλεισμούς), ο Σάντος πιάστηκε... αδιάβαστος, αλλά προετοιμασμένος να βάλει τέλος: "Δεν το ήξερα. Θα αλλάξουν όμως τα πράγματα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES