17 Αυγ 2009

Δεν τρόμαξε ο Ντούσκο


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προπόνησε το πρωί της Κυριακής τους "κιτρινόμαυρους" και στη συνέχεια "πέταξε" για τη Ρουμανία, όπου και παρακολούθησε την αντίπαλο της ΑΕΚ στα play off του Europa League, Bασλούι, στον εντός έδρας αγώνα με τη Μπρασόφ (2-2). Ο 61χρονος τεχνικός θέλησε να δει ιδίοις όμμασι την ρουμανική ομάδα για να σχηματίσει προσωπική άποψη για τη δυναμικότητά της.

Οι εντυπώσεις που σχημάτισε ο "Ντούσκο" ήταν ότι πρόκειται για μία σφιχτή και δυνατή ομάδα με αρκετά καλή φυσικά κατάσταση. Επίσης θεωρεί ότι η επιθετική της γραμμή είναι και η πιο επικίνδυνη. Ο Μπάγεβιτς πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να χτυπήσει τη Βασλούι στο "τρωτό" της σημείο το οποίο δεν είναι άλλο από την αμυντική της γραμμή. Πάντως όπως επισήμανε σε συνεργάτες του, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν η ρουμάνικη ομάδα δεν επιδιώκει να παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας, αλλά ψάχνει την κόντρα...

Η προπόνηση
Οι παίκτες της "Ένωσης" προπονήθηκαν για περίπου δύο ώρες στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο. Ο Σερβοέλλνας τεχνικός έδωσε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων και τις σέντρες από τα πλάγια. Σε ότι αφορά τους Παντελή Καφέ, Νίκο Καράμπελα και Νάτσο Σκόκο, που είναι στη λίστα με τους τραυματίες συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Αραούχο.
Την Κυριακή ο Κάρλος Αραούχο, αφήνει πίσω του το Μπουένος Αϊρες, την Αργεντινή και την Ουρακάν και μέσω Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Ο 27χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ, αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει εκτός απρόοπτου τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "δικέφαλο".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο Μπάγεβιτς δει ότι ο Αραούχο είναι σε θέση να προσφέρει μπορεί να τον χρησιμοποιήσει καθώς η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να τον δηλώσει στην UEFA μέχρι και 24 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES