17 Αυγ 2009

Ο Ρέντναπ έκανε πάλι ζημιά στη Λίβερπουλ


Πέρσι η Λίβερπουλ είχε γνωρίσει την πρώτη ήττα της στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", αλλά ήταν την 1η Νοεμβρίου, στο ντεμπούτο του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο των Λονδρέζων. Τώρα η ήττα αυτή ήλθε στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ δεν έδειξε τίποτε, η Τότεναμ ήταν καλύτερη, αλλά άργησε να φτάσει στο γκολ. Ηταν το 44', όταν ο Ασού Εκότο έπιασε ένα δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα στο... παραθυράκι του Ρέινα.

Η αντίδραση της Λίβερπουλ ήλθε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Γκλεν Τζόνσον, στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Εουρέλιο Γκόμες. Ηταν το 56' και ο Τζέραρντ ευστόχησε στο πέναλτι.

Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα (59') από εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς, ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ με κεφαλιά έκανε το 2-1. Ηταν το ντεμπούτο του Γάλλου αμυντικού, που αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να φύγει έστω και με ένα βαθμό. Πάντως στα τελευταία λεπτά διαμαρτυρήθηκε δύο φορές για πέναλτι, σε σπρώξιμο του Ασού Εκότο στον Αντρέι Βορονίν και σε χέρι του Ασού Εκότο, πάλι σε προσπάθεια του Τόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES