17 Αυγ 2009

Με τη... γνωστή συνταγή η Γιουνάιτεντ


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το αγαπημένο της περσινό σκορ (1-0) επικράτησε της Μπέρμιγχαμ στο "Ολντ Τράφορντ" και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Ρούνι στο 34' (από σέντρα του Νάνι και αφού πρώτα ο φορ των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι, στην επαναφορά με πλασέ την έσπρωξε στην ανυπεράσπιστη εστία). Αυτό ήταν το 99ο γκολ του Αγγλου φορ με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν και ο Μπεν Φόστερ, ο οποίος στο 77' σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο το πλασέ του Κριστιάν Μπενίτες και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει το 0 στην εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλα τα εντός έδας ματς με αντίπαλο τη Μπέρμιγχαμ (σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ). Συνολικά σε 6 αγώνες, η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον μετράει ισάριθμες νίκες με απολογισμό τερμάτων 12-0.

Ο Μάικλ Όουεν στις καθυστερήσεις κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά καθώς ήταν οφσάιντ, ενώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Χαρτ...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φόστερ, Φάμπιον Ντα Σίλβα, Ο'Σέι, Έβανς (73' Μπράουν), ΕΒρά, Βαλένσια, Φλέτσερ, Σκόουλς, Νάνι (46' Γκιγκς), Μπερμπάτοφ (73' Όουεν), Ρούνεϊ.
Μπέρμινγχαμ: Χαρτ, Καρ, Τζόνσον, Κεντρέ, Βινιάλ, Σ.Λάρσον (80' Τζέιμς Ο'Σέι), Κάρσλεϊ (73' Μπενίτεθ), Μ.Φέργκιουσον, Φέιχεϊ, ΜακΦάντεν, Τζερόμ (63' Ο'Κόνορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES