8 Αυγ 2010

Αλλάζει τον Θρύλο!

Αλλάζει τον Θρύλο!Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ κατάφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στο 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο κ. Μαρινάκης ταξίδεψε μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Βαρκελώνη, όπου συναντήθηκε με τον 46χρονο προπονητή και τον μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές τα βρήκαν τόσο γρήγορα, που ο Βαλβέρδε πρόλαβε και επέστρεψε στο Μπιλμπάο χθες το βράδυ! Οι όποιες διαφορές υπήρχαν στις πρώτες συζητήσεις λύθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» ικανοποίησε οικονομικά τον Ισπανό και επήλθε συμφωνία και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Επίσης, επέτρεψε στον 46χρονο τεχνικό να κάνει ό,τι θέλει όσον αφορά τις μεταγραφές που θέλει να γίνουν.

«Δες την ομάδα πρώτα και ό,τι θέλεις θα το έχεις», ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εξήγησε τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν τόσο μετά την υπέρβαση για τη μεταγραφή του Ριέρα όσο και με τη νέα φορολογία που ισχύει πλέον στην Ελλάδα. Όπως έγινε γνωστό, ο Βαλβέρδε θα έχει μαζί του, όπως και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, τόσο τον βοηθό του, Γιον Ασπιάθου, όσο και τον γυμναστή του, Ρος Ποθάνκο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν το επόμενο διάστημα. Πάντως, εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Ισπανός θα ζητήσει έναν τερματοφύλακα (προβληματίζεται από την προχωρημένη για ποδοσφαιριστή ηλικία του Νικοπολίδη), δύο ανασταλτικούς παίκτες στον άξονα, έναν φορ (λείπει ένας τέταρτος παίκτη σε αυτή τη θέση και ενδεχομένως ο βασικός) και ένας στόπερ (αφού θέλει να έχει δύο βασικούς και δύο στον πάγκο).

* Την πρώτη του προπόνηση έκανε χθες ο υπό δοκιμή Μοχάμεντ Καμαρά ή, αλλιώς, Μέντο. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος δεν έδειξε πολλά πράγματα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μίνι δίτερμα με τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο ματς με τη Μακάμπι και με αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES