8 Αυγ 2010

Τα ξένα Μέσα για την επίθεση στον Μπάγεβιτς

Τα ξένα Μέσα για την επίθεση στον ΜπάγεβιτςΤο γύρο του κόσμου έκαναν οι χθεσινές σκηνές ντροπής στο γήπεδο της Καλλιθέας, με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ να επιτίθενται στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την αστυνομία να αδυνατεί να τον προστατεύσει. Φυσικά οι αναφορές τους δεν είναι καθόλου κολακευτικές και περιγράφουν με μελανά χρώματα το γεγονός της επίθεσης.

REUTERS: «Ο προπονητής της ΑΕΚ Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση οπαδών. Ο 61χρονος προπονητής έπεσε κάτω μετά από χτυπήματα οπαδών που τον είχαν περικυκλώσει ενώ προσπαθούσε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Ο Μπάγεβιτς, ο οποίος διανύει την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ, βρίσκεται σε κόντρα με τους οπαδούς από την εποχή που μετακόμισε στον μεγάλο αντίπαλο Ολυμπιακό», ενώ αναφορά γίνεται και στις δηλώσεις του Σταύρου Αδαμίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

FOUR FOUR TWO: «Επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στον Μπάγεβιτς. Για σαμποτάζ εκ των έσω μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Υπήρχαν φόβοι για παραίτηση του προπονητή, αλλά ο Αδαμίδης το διέψευσε. Η ΑΕΚ, η οποία στερείται επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν επικρατώντας της Μπλάκμπερν και της Ρέιντζερς στο φιλικό τουρνουά του Σίδνεϊ».

EUROSPORT: «Μετά την ήττα σε φιλικό προετοιμασίας από ομάδα Β΄ Εθνικής οι οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στον προπονητή τους, Μπάγεβιτς. Αυτό το γεγονός ήταν μια ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Αδαμίδης».

Στην επίθεση αναφέρθηκαν αρκετές ακόμα ιστοσελίδες του εξωτερικού, όπως το «GFDB», το «The soccer room» και το «Imscouting», αναπαράγοντας κατά βάση το ρεπορτάζ του «Reuters».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES