8 Αυγ 2010

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ : Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
Με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η χθεσινή απογευματινή προπόνηση ήταν η τελευταία επί Κερκυραϊκού εδάφους.Σήμερα το πρωί στις 08:30 η ομάδα μας αναχώρησε οδικώς για την πόλη της Ξάνθης και το προπονητικό κέντρο των Πηγαδιών όπου θα συνεχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Σε αυτό η ομάδα θα συνεχίσει το προγραμμά της, ενώ θα δώσει και μία σειρά από φιλικές αναμετρήσεις.Για την ερχόμενη Κυριακή 08/08/2010 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας


απέναντι στην ομάδα της Καβάλας.
Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής:  Αποστολίδης, Κωνσταντόπουλος, Σιαράβας, Ιωάννου, Παρασκευαίδης, Κοντοδήμος, Μακρυδημήτρης, Τσίγκας, Βιόπουλος, Καψαλόποδος, Φλάβιο, Λαμπρόπουλος, Βενέτης, Γιάντσης, Χάμπλ, Μαϊστόροβιτς, Πέρνια, Καλαντζής, Στολτίδης, Μακρής, Μίχος, Πατηνιώτης.

               Να σημειωθεί ότι  από σήμερα το απόγευμα θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα και στην αποστολή, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ο Ντένις Επστάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES