20 Ιουλ 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ: Υπέγραψε ο Μαϊστόροβιτς

ΚΕΡΚΥΡΑ: Υπέγραψε ο ΜαϊστόροβιτςΜονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κέρκυρα υπέγραψε ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο Κροάτης αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, συμφώνησε σε όλα με τον Νίκο Λυράκη και αποτελεί το έκτο απόκτημα των «Φαιάκων» μετά τους Στολτίδη, Καλαντζή, Μακρή, Μίχο και Περνία.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται την τελευταία τριετία στην Ελλάδα, δύο σεζόν με τον Πανιώνιο και την περασμένη στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 99 συμμετοχές και 3 γκολ συνολικά.

Στο μεταξύ, οι νεοφώτιστοι περιμένουν να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 19χρονου Αργεντινού (με ισπανικό διαβατήριο) μεσοεπιθετικού Χεράρδο Μπρούνα και του 20χρονου Ούγγρου επιθετικού Αντράς Σιμόν από τη Λίβερπουλ, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση, που περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Όσον αφορά στο «μέτωπο» του τερματοφύλακα, οι περιπτώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και του Ορέστη Καρνέζη συγκεντρώνουν δυσκολίες και ίσως η Κέρκυρα στραφεί σε άλλες λύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Νίκου Αραμπατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES