14 Ιουν 2010

«Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί»

«Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί»Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μέσω δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα μετά από την προπόνηση της Εθνικής ομάδας.

«Ιστορία γράφουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας ατομικά», ήταν τα λόγια του διεθνούς επιθετικού ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Μουντιάλ με την Νιγηρία και συνέχισε:

«Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με τη Νότια Κορέα Κοιτάμε μπροστά. Δεν ισχύει τίποτα αρνητικό. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι και όλοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στον αγώνα με την Νιγηρία. Εύχομαι να έχουμε μια καλή παρουσία στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε.

Στη συνέχεια ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στον αγώνα με την Νότια Κορέα:

«Δεν νομίζω ότι ή Κορέα είναι καλύτερη από εμάς. Πιστεύω ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Εάν ανακυκλώνουμε συνεχώς τι έφταιξε, τότε είμαστε πιο κοντά στην αποτυχία».

Η Νιγηρία βρίσκεται στην ίδια μοίρα μετά από την ήττα από την Αργεντινή υποστήριξε ο Σαλπιγγίδης και πρόσθεσε σχετικά με τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής με την Νιγηρία:

«Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα γιατί έτσι φτάσαμε στις επιτυχίες», τόνισε. Ξέρω τον Λάγκερμπακ από το EURO. Ελπίζουμε εμείς αυτή τη φορά να χαμογελάσουμε κι όχι αυτός, όπως είχε γίνει τότε όταν ήταν προπονητής της Σουηδίας», κατέληξε.

Σηφάκης: «Προσεκτικοί με Νιγηρία»

Στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας με την Νότια Κορέα και στον αγώνα με την Νιγηρία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Σηφάκης. «Περιμέναμε διαφορετική πρεμιέρα. Θα μιλούσαμε αλλιώς. Έχουμε δυο ματς μπροστά μας και είμαστε ρεαλιστές. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να μείνουμε αισιόδοξοι», τόνισε.

Στην κριτική που ασκήθηκε για την ήττα από την Νότια Κορέα ο Μιχάλης Σηφάκης σχολίασε: «Και μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ουκρανία τα ίδια ακούγονταν, αλλά τα καταφέραμε. Δεν σκεφτόμαστε την κριτική πριν μπούμε στο γήπεδο».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας τόνισε: «Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί κι ο τερματοφύλακας, καθώς η ανασταλτική λειτουργία βασίζεται σε όλη την ομάδα. Τίποτα δεν τέλειωσε έχουμε άλλα δυο ματς, να δείξουμε καλό πρόσωπο και να παλέψουμε για την πρόκριση».

Τέλος αναφέρθηκε στην Νιγηρία: «Είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά. Να είμαστε προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι. Αν το
κάνουμε αυτό, τότε, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα με την Ν.Κορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES