6 Μαΐ 2010

Όταν ο Ολυμπιακός έγινε... Ταλαιπωριακός

Όταν ο Ολυμπιακός έγινε... Ταλαιπωριακός Η νέα αναβολή του αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κατόπιν απόφασης της Superleague, ανάγκασε τους "ερυθρολεύκους" να επιστρέψουν στον Πειραιά, όχι όμως για πολύ, αφού εκτός απροόπτου το Σάββατο "ξαναπετάνε" για Θεσσαλονίκη.Κάθε μέρα που περνά, αλλάζουν και τα δεδομένα της διεξαγωγής του αγώνα της Τούμπας. Από την Τετάρτη πήγαμε στην Πέμπτη και από την Πέμπτη, λογικά θα πάμε στην Κυριακή. Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν εσπευσμένα στην πρωτεύουσα σήμερα (Τετάρτη) το πρωί μόλις έμαθαν για τη νέα αναβολή και μάλιστα συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στην έδρα του Δικεφάλου του Βορρά.

Πάντως, η ταλαιπωρία συνεχίστηκε για τους Πειραιώτες, καθώς η αβεβαιότητα και τα συνεχόμενα ταξίδια μόνο "πονοκέφαλο" δημιουργούν, όμως δεν μπορούσε να γίνει κι αλλιώς την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο αγώνας στην Τούμπα θα γίνει την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αυτό σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα στην Τούμπα που έχει περάσει από... χίλια κύματα και το Σάββατο -αν όλα πάνε καλά- θα μπουν για τρίτη φορά σε μια εβδομάδα στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψουν σ' ένα γνώριμο μέρος, την Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη μάλιστα, οι παίκτες του "Μπόσκο" λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην... βάση, προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του είναι κουρασμένοι από τα ταξίδια και την γενικότερη ταλαιπωρία, όμως γνωρίζει επίσης πως το ματς στην Τούμπα είναι τελικός.

Άλλωστε αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει νικήτής από την έδρα του Δικεφάλου του Βορρά, τότε θα είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση και γι' αυτό ο Μαυροβούνιος τεχνικός βάζει στην άκρη την ξεκούραση και ρίχνει τους παίκτες του στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την μεγάλη μάχη.

Στου Ρέντη πάντως δεν έδωσε το παρών ο Ζαουάντ Ζαϊρί καθώς του χορηγήθηκε άδεια για προσωπικούς λόγους. Κατά τ' άλλα, ο Ντιόγκο έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ντέρμπι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στα πλει οφ, θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES