6 Μαΐ 2010

«Μακάρι να επανέλθει η τάξη…»

«Μακάρι να επανέλθει η τάξη…»Όσα συνέβησαν στην Αθήνα προβλημάτισαν και ανησύχησαν τους ξένους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Κρίστιαν Νέμεθ έγραψε στο προσωπικό του blog πως «… υπάρχει ένταση στην Αθήνα. Είμαι μακριά από τα επεισόδια, αλλά παρακολούθησα με ενδιαφέρον όσα έδειξε η τηλεόραση. Ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα η τάξη, και στο ποδόσφαιρο και στη χώρα. Οι Έλληνες είναι πολύ ωραίοι άνθρωποι, πολύ φιλικοί και αυτή την εικόνα θα πρέπει να συγκρατήσουν οι ξένοι από αυτούς».

Αλλαγή πλάνων

Απολύτως δικαιολογημένη θεωρούν στις τάξεις της ΑΕΚ την απόφαση της Σούπερ Λίγκας να αναβληθεί η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ, παρότι ανατρέπονται τα πλάνα της ομάδας για τον αγώνα με τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη και δεδομένου πως δεν θα γίνουν αγώνες πριν την Κυριακή, επανήλθαν σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και συγκεντρωμένους στον στόχο.

Όσοι παίκτες ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Άρη έπαιξαν διπλό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου. Ο Μιχάλης Παυλής, που ταλαιπωρείται από εμμένουσα οσφυοισχιαλγία, αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να κάνει σήμερα εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο.

Παρακολούθησε ματς στη Γαλλία ο Σαβέφσκι

Την αναμέτρηση Ναντ-Αζαξιό, για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, την Τρίτη, καθώς επίσης κι ένα ματς της πρώτης κατηγορίας της χώρας το βράδυ της Τετάρτης, παρακολούθησε από κοντά ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο παλαίμαχος άσος και νυν σκάουτερ και υπεύθυνος ακαδημιών της ΑΕΚ είχε ξεχωρίσει κάποιες καλές και προσιτές περιπτώσεις παικτών μέσω DVD και θέλησε να τους «τσεκάρει» και από κοντά. Το σε ποιον ή ποιους παίκτες είχε στραμμένα τα μάτια του ο Τόνι Σαβέφσκι δεν είναι βέβαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES