6 Μαΐ 2010

ΠΑΟΚ: Από την αρχή η προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Από την αρχή η προετοιμασίαΜία πρωινή προπόνηση στην Τούμπα περιελάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, αφότου έγινε γνωστό ότι αναβλήθηκε εκ νέου ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Στον «Δικέφαλο» έχουν την ενημέρωση ότι το παιχνίδι με τους Πειραιώτες θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή και το αντίστοιχο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν προσανατολίζεται να αλλάξει τα πλάνα του, ενώ το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατανοούν τον λόγο της αναβολής του ματς. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 10:30.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια της αναμέτρησης, ότι ισχύουν κανονικά. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

* Σήμερα εκδικάζεται (στις 16:30) στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ η υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε μετά την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ουρουγουανός θα απολογηθεί με υπόμνημα, η ΠΑΕ θα εκφράσει τις δικές της απόψεις και η απόφαση αναμένεται πιθανότατα αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES