1 Απρ 2010

ΣΤΟ 84' ΛΥΓΙΣΕ Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 1-0


Με σκορ 1-0 τελείωσε ο σημερινός αγώνας που έδωσε η ομάδα μας στις Σέρρες, απέναντι στην ομάδα του Πανσερραϊκού.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε για τους γηπεδούχος  στο 83ο λεπτό ο Μπανγκουρά με κοντινή κεφαλιά.Α΄ ημίχρονο18΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Γεωργιάδη, η πορεία της μπάλας δεν ανησυχεί τον Αποστολίδη που μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.25΄ Ευθύβολο δυνατό σουτ από τον Γεωργιάδη έξω από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα και παραχωρεί το κόρνερ ο Αποστολίδης.29΄ Αντεπίθεση για την ομάδα μας με τον Ρεπερνέ να διανύει μερικά μέτρα με τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, βλέπει εκτός εστίας τον Κοτταρά και επιχειρεί το μακρινό σουτ, η μπάλα όμως καταλήγει άουτ.
34΄ Ο Γεωργιάδης βγάζει τη σέντρα στην περιοχή μας, πρώτος στη μπάλα ο Μπανγκουρά, το πλασέ του εξουδετερώνεται εντυπωσιακά από τον Αποστολίδη που μπλόκαρε  σταθερά τη μπάλα.
39΄ Εκτελεί το κόρνερ ο Φλάβιο, ο προωθημένος Παρασκευαίδης παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα αόυτ.
43΄ Αναπτύσσεται από τα αριστερά η ομάδα μας με τον Ρεπερνέ να βρίσκει ωραία τον Μπέρνς, αυτός συγκλίνει και μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή βγάζει την πάσα στον Τσίγκα, ο οποίος διεκδικεί τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή από τον Ζαπρόπουλο, συγκρατείται ο επιθετικός μας βρίσκεται στο έδαφος και ο διαιτητής διατάζει τη συνέχεια του αγώνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Β΄ ημίχρονο
56΄ Γεωργιάδης και Τάντιτς αλλάζουν τη μπάλα με τον τελευταίο να επιχειρεί το δυνατό πλασέ και την μπάλα να περνά εκτός της εστίας μας άουτ.59΄ Ο Λουρένσο βγάζει καταπληκτική σέντρα με δεξί εξωτερικό φάλτσο και βρίσκει τον Τσίγκα μέσα στην περιοχή της ομάδας του Πανσερραϊκού, πιάνει τη δυνατή κεφαλιά και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.77΄ Τη σέντρα ο Γεωργιάδης από μέσα δεξιά, κεφαλιά πάσα από τον Κωνσταντινίδη στον Μπανγκουρά που πλασάρει αμέσως στην επαφή του με τη μπάλα, η οποία καταλήγει άουτ.84΄ (1-0) Στην αντεπίθεση η ομάδα του Πανσερραϊκού από την αριστερή πλευρά, ο Τάντιτς, βγάζει τη σέντρα στην περιοχή μας, ο Μπανγκουρά παίρνει την κεφαλιά η οποία καταλήγει στα δίχτυα της εστίας μας.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Κάστρο, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος, Τάντιτς (90΄ Κόντος), Σκάγκλια (72' Κωνσταντινίδης),Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά (90΄ Τράκις).Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Κοντοδήμος (73'Πελαγίας), Ρεπερνέ (49' Λουρένσο), Γιαννιτσανάκης (60' Μπουτζίκος), Φλάβιο, Μπέρνς, Παρασκευαίδης, Τσίγκας, Γκουστάβο.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών).ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Πολυμενίδης (Δράμας).ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπάζογλου, Κάστρο, Ν. Ζαπρόπουλος - Ιωάννου, Τσίγκας, Μπερνς,
Παρασκευαίδης, Φλάβιο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ
''To σημερινό ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος αλλά στο σημείο που είχε φτάσει ο σημερινός αγώνας, όλα έδειχναν ότι θα λήξει ισόπαλος. Όμως τα λάθη στο ποδόσφαιρο πληρώνονται. Έτσι και εμείς σήμερα πληρώσαμε κάποια λάθη που κάναμε και ο Πανσερραϊκός ήταν ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι παραμένει η διαφορά μας, από τον τρίτο της βαθμολογίας.Ακόμη έχει αρκετά παιχνίδια και εκ μέρους μας θέλει ακόμη καλύτερη προσπάθεια από αυτή που κάναμε σήμερα.
Συγχαρητήρια στο φίλο και συνάδελφο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και στον Πανσερραϊκό για τη νίκη του. Εύχομαι σ’ όλους σας καλό Πάσχα.''

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ  www.serresgoal.gr








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES