1 Απρ 2010

ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ !!!

Θέμα: Εκδίκαση ένστασης σωματείου.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας στη συνεδρίασή του στις 31.3.2010, εξέτασε την ένσταση του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.Α.Ε κατά του σωματείου Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του δεύτερου αναφερόμενου σωματείου ΛΟΥΒΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ με Α.Δ.Ε 204569, που αγωνίστηκε στο μεταξύ τους αγώνα  της 27.3.2010 στα πλαίσια του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Β' κατηγορίας.
      Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας έλαβε υπόψη τα εξής:




1.
Την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής πρωταθλημάτων.
2.       Το γεγονός ότι η ένσταση υποβλήθηκε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας και με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 17 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων και η παράγραφος 5 α του άρθρου 23 του Κ.Α.Π ( εντός 2 ημερών με συστημένη ταχυδρομική επιστολή-σφραγίδα ταχυδρομείου 29.3.2010, παραλαβή 31.3.2010 και μέσω ΦΑΞ-29.3.2010), συνοδεύεται από το απαιτούμενο παράβολο των 60 ευρώ, είναι επαρκώς αιτιολογημένη κι επομένως γίνεται τυπικά δεκτή για συζήτηση.
Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τη συζήτηση του θέματος συνάγεται ότι:
1.       Ο ποδοσφαιριστής Λούβρος Σπυρίδων του Νικολάου ανήκει στη δύναμη του σωματείου Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ, σύμφωνα με το Δελτίο Ατομικών Στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστή από τις 23.1.2009.
2.       Ο προαναφερόμενος ποδοσφαιριστής πριν συμμετάσχει στις δραστηριότητες του σωματείου ήταν επίσημος διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας, όπως προκύπτει από το αντίστοιχο μητρώο μελών, με τα ακριβή αναγραφόμενα στοιχεία.
3.       Στις 13.12.2007 με την αρ. πρωτ. 680 απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τιμωρήθηκε με την ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για πέντε (5) χρόνια, δηλ. μέχρι 12.12.2012, ποινή που αυτονόητα περιλαμβάνει και τη δυνατότητα συμμετοχής ως ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες και η οποία κοινοποιήθηκε σε όλα τα σωματεία της δύναμής μας.
4.       Όπως προκύπτει από το Φύλλο αγώνα του αγώνα Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β22/27.3.2010) ο ποδοσφαιριστής Λούβρος Σπυρίδων με Α.Δ.Ε 204569 συμμετείχε στον αγώνα ως τακτικός ποδοσφαιριστής με αρ. φανέλας νο 20.
Από τα παραπάνω προκύπτει με τρόπο σαφή και αναμφισβήτητο ότι ο προαναφερόμενος ποδοσφαιριστής Λούβρος Σπυρίδων δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με δεδομένο ότι το διάστημα μέχρι 12.12.2012 εκτίει την αναφερθείσα επιβαλλόμενη ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, για πέντε (5) χρόνια.
Κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο αγώνα πρωταθλήματος του σωματείου Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ είναι αντικανονική.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ κάνει αποδεκτή την ένσταση του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Ο αγώνας Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με βαθμούς 3 και τέρματα 3-0. Στο υπαίτιο σωματείο Π.Α.Σ ΜΑΓΙΑ επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ.
Το ποσό των 60 ευρώ (η αξία του προβλεπόμενου παράβολου), που υποβλήθηκε από το ενιστάμενο σωματείο, επιστρέφεται, σε εφαρμογή του άρθρου 23 του Κ.Α.Π και του άρθρου 17 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων.


Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας



Ανδρέας Προβατάς                       Παναγιώτης Ποζίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES