1 Απρ 2010

Τι θα κάνει ο Τζίγκερ;

Τι θα κάνει ο Τζίγκερ;Έτοιμος να αιφνιδιάσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό με τις αποφάσεις του για τη διοίκηση είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως αναφέρει η «SportDay». Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του. Έτσι είναι ανοιχτό ενδεχόμενο να συμβεί κάτι ανάλογο με το προηγούμενο Δ.Σ. του «τριφυλλιού».

Οταν δηλαδή οι περισσότεροι έλεγαν ότι δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του Μ.Κ., ο εκπρόσωπός του κ. Βαρδινογιάννη στο Δ.Σ. πρότεινε να γίνει αύξηση μεγαλύτερη των 15 εκατ. ευρώ (που ήταν η πρόταση Πατέρα) και να είναι όση απαιτείται για να καλυφθεί και η επόμενη διετία. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα ο Τζίγκερ αναμένεται να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα. Η συνάντηση των δύο ανδρών θα κρίνει πολλά για το μέλλον του πολυμετοχικού σχήματος και τη θέση του προέδρου στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατέρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του Παναθηναϊκού. «Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Δ.Σ. Εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις», δήλωσε ο 47χρονος εφοπλιστής στο Novasports και τόνισε ότι «τις αποφάσεις μου θα τις πάρω σε ένα μήνα και μετά το Δ.Σ. ».

Ίσως προπονηθεί ο Χριστοδουλόπουλος

Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια είναι πιθανό να τεθεί σήμερα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τη ρεβάνς (07/04) του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης και χθες αισθανόταν καλύτερα.

Αν δεν νιώθει ενοχλήσεις σήμερα, τότε είναι πιθανό να πιάσει μπάλα. Αντίθετα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων στη γάμπα του δεξιού ποδιού. Από την πλευρά τους, Σπυρόπουλος, Δάρλας γυμνάστηκαν μόνοι τους. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Έξι χρόνια χωρίς τον Κυράστα

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του τον Γιάννη Κυράστα. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό το 1972, από τον οποίο έφυγε για το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 1981. Στους «πράσινους» έμεινε μέχρι το 1987 κατακτώντας (και με τους δύο) 7 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα.

Λίγο μετά το τελευταίο ματς του ως παίκτης αρχίζει καριέρα προπονητή. Ξεκινά από τον πάγκο του Εθνικού Ελληνορώσων και από εκεί και πέρα κάθεται στον πάγκο των Μεσολογγίου, Εθνικού, Προοδευτικής, Πανιωνίου, Παναργειακού, Πανηλειακού, Παναθηναϊκού και Ηρακλή. Τελευταίο ματς του ήταν ως προπονητής του ΠΑΟ στην έδρα του Ιωνικού...

* Τα ιταλικά ΜΜΕ για πολλοστή φορά αναφέρθηκαν στον Σωτήρη Νίνη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι ο άσος του Παναθηναϊκού είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τζένοα μαζί με τον Ταχτσίδη της ΑΕΚ. Από την πλευρά του παίκτη, πάντως, δηλώνεται άγνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES