20 Μαρ 2010

ΠΑΟ: Να κάνει τον γύρο του θριάμβου

ΠΑΟ: Να κάνει τον γύρο του θριάμβουΟ Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:00-ΝοvaSports 1) ώστε να βγάλει οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου τους «ερυθρόλευκους» και να διατηρηθεί στο +5 από τον ΠΑΟΚ αγκαλιάζοντας τον τίτλο. Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή των Μαρίνου και Σαριέγκι. Σκέψεις για Ζιλμπέρτο ή Κατσουράνη στην άμυνα κάνει ο Νίκος Νιόπλιας. Από τις 5 Νοεμβρίου του 2006 έχουν να κερδίσουν οι «πράσινοι» τον «αιώνιο» αντίπαλο τους στο ΟΑΚΑ.

Για τον Παναθηναϊκό η Ευρώπη αποτελεί πλέον παρελθόν και στο «τριφύλλι» έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στους δύο εγχώριους στόχους. Αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» θέλουν να αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να κάνουν τα πάντα ώστε να φτάσουν στην επίτευξη του νταμπλ. Με νίκη στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα κάνει το αποφασιστικότερο βήμα ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια έπειτα από έξι χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός των «πρασίνων» θα δει σήμερα αν θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό ντέρμπι τους Στέργο Μαρίνο και Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Βάσκος αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα είναι κρίσιμη γι’αυτόν η σημερινή ημέρα. Αν οι ενοχλήσεις εξακολουθήσουν, τότε θα αποκλειστεί η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς. Σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ο Στέργος Μαρίνος, η συμμετοχή του οποίου είναι ιδιαίτερα αμφίβολη.

Ο 45χρονος τεχνικός των «πρασίνων» έχει ήδη καταστρώσει και το plan b στο μυαλό του, σε περίπτωση που δεν έχει κανέναν από τους δύο παίκτες στη διάθεση του. Ο Έλληνας κόουτς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην άμυνα έναν εκ των Κατσουράνη ή Ζιλμπέρτο με τον δεύτερο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αφού ο Νιόπλιας θεωρεί πως ο «Κατσούρ» μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Πειραιώτες παίζοντας στο κέντρο.

Στην Παιανία ο Πατέρας

Στην Παιανία θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Νικόλας Πατέρας, ο οποίος συνηθίζει πριν από κάθε μεγάλο ματς να παρακολουθεί την τελευταία προπόνηση της ομάδας και να μιλά στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας ώστε να τους εμψυχώσει. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν δώσει όρκος νίκης και εμφανίζονται έτοιμοι να «τελειώσουν» τον Ολυμπιακό από την υπόθεση τίτλος.

Τριάμισι χρόνια μετά

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό σε εντός έδρας παιχνίδι εδώ και τριάμισι χρόνια. Η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί των Πειραιωτών ήταν στις 5 Νοεμβρίου του 2006 με 1-0. Προπονητής της ομάδας τότε ήταν ο Βίκτορ Μουνιόθ και το γκολ που είχε κρίνει το ματς το είχε πετύχει ο Θανάσης Κωστούλας εις βάρος της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES